Co przywozicie z Cro?
.png)
ct77 napisał(a):a to coś to gazowane czy nie? bo jak gazowane to na te upały nada się jak koka-kola do herbaty. Może mają tam coś na wzór naszego Żywca Zdrój bo ja nic innego nie trawię
.png)
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):ct77 napisał(a):a to coś to gazowane czy nie? bo jak gazowane to na te upały nada się jak koka-kola do herbaty. Może mają tam coś na wzór naszego Żywca Zdrój bo ja nic innego nie trawię
Nie martw się, wód mineralnych mamy tu całą gamę; zarówno gazowanych jak i niegazowanch (smakowych i nie)... Z całą pewnością coś dla siebie znajdziesz. Nie będzie Ci trudno odróżnić, gwarantuję; należy czytać etykietki (gazirana - gazowana, negazirana - niegazowana)...
Sarajevski kiseljak jest wodą naturalną.
.png)
.png)
.png)
drogomir napisał(a):MWN ale z Ciebie prowokator![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kiedy bedziesz w Orebicu?
Wracajac do jedzenia jezeli ktoś grzecznie pyta to się grzecznie odpowiada,
piszę o sobie, a każdy robi tak jak chce poza tym o gusatch i smakach się nie dyskutuje.
Wiele razy widziałem rodaków za granica ostro bawiacych się przez pierwsze dni w i kawiarniach a później nie było za co dziecku kupić loda......
.png)
ct77 napisał(a):Będziemy siedzieć pod namiotem, i dość często przenosić się z miejsca na miejsce, dlatego o to pytam
.png)
ct77 napisał(a):
Ok! Ale mam jeszcze pytanie co do lodówek turyst. Jeśli toto potrafi przetrzymać temp. tylko 36 godzin, to jest trochę mało. Ja się pytam co dalej? Nikt nie jedzie do Cro na 36 godzin. Jeśli zostawię samochód na upale z konserwami to jaką mam gwarancję, że zamiast mielonki Turystycznej nie zjem jadu kiełbasianego. CZy ktoś kiedyś jadł przez 2 tyg. konserwy, które wcześniej pociły sie w bagażniku?
.png)
ct77 napisał(a):[ (gazirana - gazowana, negazirana - niegazowana)...
fajnie brzmi; po czesku też fajnie: preliva i n(i)eperliva
Ok! Ale mam jeszcze pytanie co do lodówek turyst. Jeśli toto potrafi przetrzymać temp. tylko 36 godzin, to jest trochę mało. Ja się pytam co dalej? Nikt nie jedzie do Cro na 36 godzin. Jeśli zostawię samochód na upale z konserwami to jaką mam gwarancję, że zamiast mielonki Turystycznej nie zjem jadu kiełbasianego. CZy ktoś kiedyś jadł przez 2 tyg. konserwy, które wcześniej pociły sie w bagażniku?
.png)
Piotrek_B napisał(a):FUX napisał(a):Tak sobie przewinąłem ten wątek i sie zastanawiam, ile razy jeszcze w tym sezonie bedzie zdublowany...
Możesz być o to spokojny![]()
Jeszcze nie raz, nie dwa będzie i o tym i o zielonej karcie, dowodzie osobistym, jaka trasą jechać etc![]()
Pozdrav
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.