Raul73 napisał(a):Koniecznie hajłwejami!!
A jak ktoś jest dobry drajwer, to sobie słoweńskie hajłeje ominie, coby złodziejskiego pejmentu uniknąć.
![]()
I najlepiej to bisnes manem być..

Raul73 napisał(a):Koniecznie hajłwejami!!
A jak ktoś jest dobry drajwer, to sobie słoweńskie hajłeje ominie, coby złodziejskiego pejmentu uniknąć.
![]()
.png)
anakin napisał(a):Raul73 napisał(a):Koniecznie hajłwejami!!
![]()

mervik napisał(a):....chyba za długo tam siedzi i zapamiętał jedno słowo w języku polskim
.png)
anakin napisał(a):Raul73 napisał(a):Koniecznie hajłwejami!!
![]()
.png)
anakin napisał(a):mervik napisał(a):....chyba za długo tam siedzi i zapamiętał jedno słowo w języku polskim
W usa znają więcej.....
.png)

maniust napisał(a):boboo napisał(a):Tylko u Polaków jeszcze kilka tygodni po ich urlopie słyszę "pozdrav, hvala" i inne. Tylko na polskim forum takoż czytam te "pozdravy", na niemieckim ich nie znajduję.
Zauważ że jesteś na forum miłośników Chorwacji , ja sam w życiu codziennym nie używam w rozmowach języka Chorwackiego , ale na forum często mi się zdarza i raczej nie widzę w tym, nic złego , ponadto tylko dzięki forum poznałem podstawowe zwroty w ich języku i ciągle , ciągle się uczę i nabieram nowych słówek , bo wiem że się przydadzą na wakacjach.
Ponadto 3 chyba 4 razy udało mi się pomóc Polakom będącym w Cro , jak nie mogli się dogadać lub czegoś zrozumieć co oni gadają i spotkałem się z wdzięcznością ......dla mnie to było miłe ........
Pozdrav![]()
maniek
........a na wakacje ze znajomymi pewnie , z rodziną NIGDY!

.png)
... nie lubię się męczyć 
Pozdrawiam Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.