.png)
.png)
grab56 napisał(a): .... co najmniej po siedemdziesiątce. ...
cropag napisał(a):Z tabeli wynika, że najbezpieczniej jeżdżą kierowcy z grupy wiekowej 0 - 6 lat. Tak więc sadzamy dziecko za kierownicą i jazda... Będzie bezpiecznie i dojedziemy!

.png)
AdamSz napisał(a):Tak więc, Szanowni Cromaniacy w średnim wieku ?/ Spójrzcie w lustro i się co niektórzy zawstydźcie, że zaniedbaliście swoich rodziców. Ani ich nie nauczyliście takiego stylu. Ani nie pomyśleliście, aby ich choć raz wziąć np do tej naszej Chorwacji i pokazać ten piękny kraj. Chociażby w podzięce, że tyrają na wasze konto i waszych sprawach cały rok. Sami fruwacie, leżycie na plażach, pływacie na jachtach, zwiedzacie, a babcia z dziadkiem, co?? W wakacje nie potrzebni ?? .. Bedą przeszkadzać ?? ...Zjedzą trochę euro w waszego portfela ??
.png)
mchrob napisał(a):AdamSz napisał(a):
Kontynuując to OT ... )
empire13 napisał(a):Marlowe1994 napisał(a): Ale ile to razy widzi sie starsze osoby za kierownicą ktore sa postrachem drog. Do tego jeszxze przekonanie o swojej nieomylności i znajomosci przepisów.
Ale ile to razy widzi się młodsze osoby za kierownicą, które są postrachem dróg. Do tego jeszcze przekonanie o swojej nieomylności i znajomości przepisów.
.png)
marecky81 napisał(a): ... a teraz wolą sobie gdzieś polecieć wiosną albo jesienią? A jeśli nawet, to gdzie ich zmieszczę, do bagażnika, czy przyczepki?
.png)
AdamSz napisał(a):A czy widział ktoś w Chorwacji polskich turystów po siedemdziesiątce,
/////
.png)
.png)
.png)
Tofik_83 napisał(a):faktycznie ciekawy temat się zrobił
.... Sam pamietam ile musiałem przekonywać Mamę żeby pojechała z nami do Cro. ... ale też zobaczyła kawałek świata i chyba przekonała się na tyle że rok później pojechała z siostrą więc czuje się takim trochę ojcem tego sukcesu....
.png)
marekkowalak napisał(a):Z mojego najbliższego otoczenia (rodzina bliższa i dalsza): starsi (tacy po 60-ce) mają lęk przed wyjazdami za granicę, ....
marekkowalak napisał(a):Z mojego najbliższego otoczenia (rodzina bliższa i dalsza): starsi (tacy po 60-ce) mają lęk przed wyjazdami za granicę, ....
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi