alias21 napisał(a):Przecież kwestię ogonków już wyjaśniliśmy z Jarą....
oczywizna

.png)
ipaga napisał(a):Dzięki podpowiedzi Basi już mam piękne ogoneczki![]()

.png)
alias21 napisał(a):jara napisał(a):greenrs napisał(a):ipaga napisał(a):Nie robi mi tez zadnej roznicy gdy ktos uzywa obcych zwrotow (jak nie wiem o co biega, zawsze moge
Może userka z zagranicy, a na tam kupionej klawiaturze alt ogonka nie zrobi.
To za granicą ogonków nie robią...![]()

anakin napisał(a):Pokazuję i objaśniam.
To samo słowo może być używane w różnorakim kontekście, jednakowoż pojęcie tego wymaga posiadania umiejętności czytania ze zrozumieniem.
Co autor miał na myśli, wie tylko on sam, zaś wszelakie tego interpretacje czytających są jedynie pochodną ich stanu psychicznego, tudzież dolegliwości związanych z cierpieniami dnia codziennego.
Moje zdanie jest takie a nie inne.
Bardzo mi przykro, że nie jest one tożsame z ogólnym "jedynie słusznym" tokiem "rozumowania", ale niestety mam to w doopie.
A jeżeli się to komuś nie podoba zawsze może sobie usunąć, konto, potem założyć nowe i tak......do usranej śmierci.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaa.......można jeszcze posłuchać rapera z Kielc.
Ale szczegóły sobie ustalcie na PW.
vaya con dios......

ipaga napisał(a):Z mojej strony to tyle.Boboo zaczął ten poboczny temat to niech on go zakończy..![]()

.png)
greenrs napisał(a):Skoro u nas można używać znaków chorwackich a nawet pisać cyrylicą, gdyby komuś się podobało, to można też za granicą używać polskich znaków. Wystarczy tylko chcieć.
boboo napisał(a):Jest takie przysłowie: "jak cię widzą, tak cię piszą", na własny użytek rozwijam je do: "jak cię czytam, tak cię widzę".

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.