maniust napisał(a):Jestem tego samego zdania co ty , a jeśli ktoś jeszcze nie zauważył rożnicy między kretynem pędzącym przez Wa-wkę , a dziadkiem który potrącił dzieciaka to niestety , ale nie szkoda tu rozmawiać.
Co jednak nie znaczy że jeden i drugi w takim przypadku zasługuje na karę śmierci , bez jaj , nie mniej jednak gdyby kretyn pędzący Waw-kę zabił 6 ludzi jak ten czubek w Kamieniu Pomorskim , to tak jestem za tym żeby takich utylizować.
jakbyś zapomniał to temat został wywołany twoim stwierdzeniem, ze tacy ludzie jak ten z beemki powinni się zabić przy najbliższej okazji i w sumie szkoda, że jeszcze żyją. Życzyłeś mu aby zginął. Ten idiota z beemki jest po prostu idiotą i robi głupotę, jestem przekonany, że uważa iż nikomu nic się nie stanie. Takich i innych głupot każdy z nas zrobił mniej lub więcej. Może taką głupotę zrobić nasze dziecko bo nie wiadomo co życie przyniesie i dowodem na to że nie wiadomo jest wypadek z udziałem tego dziecka na Ursynowie. Twierdzenie, że moje dziecko czegoś nie zrobi jest bez sensu, bo można będzie dopiero stwierdzić u schyłku jego życia. Ten idiota z beemki jeździ w ten sposób świadomie. Na razie nikogo nie zabił. Należy go wyeliminować spośród kierowców a nie spośród żyjących. Trzeba było może wcześniej tego dziadka uśmiercić? Znam z forum takich co Stara Drogą lecą dwie paki. Są potencjalnymi zabójcami jak ten z beemki. Dać ci namiar abyś mógł mu powiedzieć, że chcesz aby zdechł na drzewie? Jedno jest pewne, zmienia sie optyka jeśli coś dotyka nas. Gdyby w ten sposób jak ten z beemki, jeździło dziecko twojego kolegi, (przecież tak mogłoby być) życzyłbyś temu dzieciakowi aby zginął?

.png)
.png)
.png)