Zaraz pewnie będzie kanion rzeki Pivy.
Nam niestety nie udało się zobaczyć tego cudu
.png)
travel napisał(a):Ale mieliście piękną pogodę.
travel napisał(a):Zaraz pewnie będzie kanion rzeki Pivy.
travel napisał(a):Nam niestety nie udało się zobaczyć tego cuduPogoda szybko zweryfikowała nasze plany
![]()
.png)
krakusowa napisał(a):travel napisał(a):Zaraz pewnie będzie kanion rzeki Pivy.
A skąd wiesz![]()
![]()
.png)
ruzica napisał(a):Fajnie, że pokazałaś drogę, bo dzięki temu wiem, że raczej nigdy nią nie pojedziemyChociaż urocze te świnki

.png)
travel napisał(a):ruzica napisał(a):Fajnie, że pokazałaś drogę, bo dzięki temu wiem, że raczej nigdy nią nie pojedziemyChociaż urocze te świnki
E tam , ja też tak myślałam miesiąc temu.
A teraz coś mi zaczyna chodzić po głowie![]()
Nigdy nie mów nigdy
.png)
ruzica napisał(a):
No ja nie mówię.. tyle, że szofer mój osobisty nie jeździ szutrówkami z zasadyNo chyba, że sobie sprawimy jakiegoś terenowego rupiecia kiedyś
.png)
ruzica napisał(a):travel napisał(a):ruzica napisał(a):Fajnie, że pokazałaś drogę, bo dzięki temu wiem, że raczej nigdy nią nie pojedziemyChociaż urocze te świnki
Nigdy nie mów nigdy
No ja nie mówię.. tyle, że szofer mój osobisty nie jeździ szutrówkami z zasadyNo chyba, że sobie sprawimy jakiegoś terenowego rupiecia kiedyś
599 napisał(a): na szutrówkach Ty siadaj za kierownice,![]()
.png)
krakusowa napisał(a):ruzica napisał(a):travel napisał(a):ruzica napisał(a):Fajnie, że pokazałaś drogę, bo dzięki temu wiem, że raczej nigdy nią nie pojedziemyChociaż urocze te świnki
Nigdy nie mów nigdy
Ale ta szutrówka jest tylko miejscami![]()
Po drodze widzieliśmy też jakieś drogowe sprzęty, może wreszcie zrobią "normalną"drogę
albo posłuchaj rady Jurka599 napisał(a): na szutrówkach Ty siadaj za kierownice,![]()
.png)
ruzica napisał(a):Ale to najpierw musiałabym zrobić prawo jazdy
Zresztą to nie chodzi o strach przed szutrem, tylko, że jakiś kamyczek może coś tam uszkodzić
Na razie się i tak nie wybieramy, więc to tylko gdybanie takie
.png)
Powrót do Nasze relacje z podróży