..png)
..png)
pomorzanka zachodnia napisał(a):Kamulce z Beretnicy na zdjęciach widać, więc spójność relacji została zachowana a Wy będziecie rejs lepiej pamiętać. Bardzo dobrze, że są takie miejsca jak stoiska z badziewiem, dmuchańce i głośne statki, bo skupiają one więcej sympatyków owego folkloru i dzięki temu w pozostałych miejscach jest luźniej
.
.png)
pancezary napisał(a):Widzę, że mamy (pewnie jak pewnie wszyscy tutaj) nazwę na "górkę" po drodze do DalmacjiJa ją nazywam "Samotną górą"
![]()
Fajna relacja, my też w 2021 byliśmy na Pagu, już drugi raz. W tym roku chyba znów tam pojedziemy, bo przecież "TAM JEST KOSMOS"![]()
.png)
Epepa napisał(a):pancezary napisał(a):Widzę, że mamy (pewnie jak pewnie wszyscy tutaj) nazwę na "górkę" po drodze do DalmacjiJa ją nazywam "Samotną górą"
![]()
Mi ona kształtem przypomina trochę wulkan i tak ją nazywam.
piotrf napisał(a):Agata , jakość zdjęć nie ma znaczenia , liczą się wspomnienia![]()
.png)
.png)
wojak10 napisał(a):PAG nie może się znudzić, w tym roku ponownie tam się wybieram. Zdjęcia w każdej jakości są świetne.
sviva napisał(a):@Agato, tutaj dojście do apartamentów
.png)
majkik75 napisał(a):Także dziękuję za relację. Fajnie powspominać piękne miejsca na Pagu
Jeszcze kilka odcinków mam w zanadrzu, więc jeszcze kilka fotek z Pagu i nie tylko w sumie, bo i z lądu też, się pojawi

.png)
) wiem dokładnie gdzie ją znaleźć. Wykorzystujemy również jego pomysł i po łódź idą tylko mężczyźni, a my z dzieciakami mościmy się na pokładzie korzystając z betonowego pomostu znajdującego się w pobliżu naszych app. Oczywiście łódka była zarezerwowana tego samego dnia co rejs Festini, czyli kilka dni wcześniej. To szczyt sezonu, więc żałowaliśmy, że nie mogliśmy skorzystać z wynajmu dzień wcześniej, kiedy jeszcze była lampa... .png)
Powrót do Nasze relacje z podróży