Gmina podpisała umowę z Nadleśnictwem o dzierżawę działki - drogi dojazdowej i tak oto dzięki temu nic nie będziemy musieli płacić L.P. bo to gmina im będzie płacić
.png)
.png)
Leszek Skupin napisał(a):Przecież piszę, że się dogadali...
Gmina podpisała umowę z Nadleśnictwem o dzierżawę działki - drogi dojazdowej i tak oto dzięki temu nic nie będziemy musieli płacić L.P. bo to gmina im będzie płacić
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Lesiu - dopiero po tym poście wszystko jasne![]()
![]()

.png)
.png)
.png)
Leszek Skupin napisał(a):Szampana odpaliłem dlatego, że zostałem zrozumiany o co mi chodzi, a wiem skądinąd, że decyzja o pozwoleniu na budowę musi się jeszcze uprawomocnić, a do tego potrzebna jest zgoda wszystkich zainteresowanych czyli współwłaścicieli działek, przez które jest wytyczony dojazd wyodrębniony z działki sprzed podziału.
Jeśli nikt nie zaprotestuje to ne ma problema
.png)

.png)

.png)

.png)
jorgus111 napisał(a):Leszek Skupin napisał(a): Na decyzję trzeba czekać ok 3 tyg... na podłączenie... jeszcze nie wiem
18 miesięcy
.png)
jorgus111 napisał(a):Leszek Skupin napisał(a): Na decyzję trzeba czekać ok 3 tyg... na podłączenie... jeszcze nie wiem
18 miesięcyja taki czas miałem na przyłącze w umowie ...
.png)
Leszek Skupin napisał(a):...
P.S. Zdążyłem jeszcze z rana złożyć wniosek o pociągnięcie do dziełki prądu budowlanego. Na decyzję trzeba czekać ok 3 tyg... na podłączenie... jeszcze nie wiem
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.