.png)
MWN napisał(a):...Wszyscy myślą, że jest czysta, ale wystarczy popatrzeć przez maską na dno, co się tam wala.
Cały ten pas "nadplażowy" z betonu lub skałek a jeszcze z ruchliwą drogą nieraz - no, pokażcie mi taki syf w Polsce? Duże części wybrzeża Bałtyku porośnięte są lasem, który w naturalny sposób odgradza tereny zurbanizowane od plaży. No i jaka plaża! Nigdzie nie ma takiej tylko nad Bałtykiem, więc nie marudźcie...
.png)
.png)
.png)
.png)
piotrulex napisał(a):z racji bliskosci do 200km bywamy nad Baltykiem kilkukrotnie w ciagu roku. Sa to zakupy w Ikei, park wodny w Sopocie, zimowy weekend i spacery mo mroznej plazy czy przedluzone 0 1-2 dni letnie weekendy. Nasz Baltyk jest piekny o ile trafi sie na piekna pogode a to niestety jest ruletka. w te wakacje pojechalismy z corka do Piaskow na kilka dni bo strasznie piekna pogoda byla. Ludzi sporo, brak kwatek i jedyne co znalezlismy to nieciekawy pokoik za 180 zeta/doba czyli w obecnej chwili jakies 37 euro a w lato bylo to znacznie wiecej. Jest piekny piasek, piekne wydmy, lasy, jest klimat, woda coraz czystsza. Minusow tez jest wiele i nie sposob z tym polemiizowac
u nas jest tak
Baltyk weekendowo jak jest ladna pogoda, adriatyk planowo na choc 10dni nawet nieoniecznie co roku
Ostatni raz bylismy w 2005 roku i wtedy zonie udalo sie zajsc w ciaze. mielismy wiec chwile przerwy podczas ktorej dodatkowo udalo nam sie wybudowac dom. w tym roku mloda bedzie miala nieco ponad 3 lata a nawet pomimo wielu spraw do wykonczenia w domu chcemy jechac do cro
tych miejsc nie idzie porownac, to tak jakby porownywac jedna pieknosc z druga pieknoscia
.png)
Torac napisał(a):"Żonie udało się zajść w ciąże"fajne , miałem na ten temat odrębne zdanie.
.png)
Torac napisał(a):nie pisałem - nielogicznie ,śmiesznie tylko fajnie. Na prawdę, niepotrzebnie nerwowa reakcja. Gratuluję Wam pociechy
.png)
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.