majkik75 napisał(a):Gdzie byłaś jak Cię nie było ?![]()
No dobra, domyślam się
Jak by to powiedzieć - kilka miejsc na lądzie, Lefkada, Itaka, Kefalonia, jakaś bezludna i bezimienna wyspa też była
.png)
majkik75 napisał(a):Gdzie byłaś jak Cię nie było ?![]()
No dobra, domyślam się
.png)
wiola2012 napisał(a):piotrf napisał(a):Dla własnego bezpieczeństwa lepiej wyruszyć w przeciwnym kierunku . . .![]()
![]()
Nie do końca posłuchałam rady, bo jednak na południe mnie pognało
, a na Koronach byłaś
) i ze szczytu popatrzeć na okolicę , i dudków sporo zostawić - wtedy masz zaliczone .png)
Kapitańska Baba napisał(a):piotrf napisał(a):
Wiola , to tan beznadziejny , bezpieczniej obserwować ( czekając na c.d. relacji ) , niż samemu próbować się zainfekować i badać![]()
Dla własnego bezpieczeństwa lepiej wyruszyć w przeciwnym kierunku . . .![]()
![]()
Oj tak Piotrze, zdecydowanie na ten moment to stan beznadziejny bo wróciłam do Polski
![]()
![]()
Ale to nic, chwila moment i wracam do Grecji kontynuować zarażanie się
![]()
![]()
To w zasadzie słuszna koncepcja , przypominająca nieco posługiwanie się ryzykowną , ale sprawdzoną metodą pt. " Klina - klinem "
) , bo inne kierunki się na nas pogniewają .png)
Kapitańska Baba napisał(a):majkik75 napisał(a):Gdzie byłaś jak Cię nie było ?![]()
No dobra, domyślam się
Jak by to powiedzieć - kilka miejsc na lądzie, Lefkada, Itaka, Kefalonia, jakaś bezludna i bezimienna wyspa też była![]()
![]()
Tylko się nie opieraj 
.png)
Kapitańska Baba napisał(a):
Jak by to powiedzieć - kilka miejsc na lądzie, Lefkada, Itaka, Kefalonia, jakaś bezludna i bezimienna wyspa też była![]()
![]()
.png)
piotrf napisał(a):wiola2012 napisał(a):piotrf napisał(a):Dla własnego bezpieczeństwa lepiej wyruszyć w przeciwnym kierunku . . .![]()
![]()
Nie do końca posłuchałam rady, bo jednak na południe mnie pognało
Super, a na Koronach byłaś
, bo to trzeba trochę po wodzie , trochę po trawie , a trochę po skałach ( a nawet metalowych schodach i podestach
) i ze szczytu popatrzeć na okolicę , i dudków sporo zostawić - wtedy masz zaliczone
![]()
Pozdrawiam
Piotr

.png)
piotrf napisał(a):
To w zasadzie słuszna koncepcja , przypominająca nieco posługiwanie się ryzykowną , ale sprawdzoną metodą pt. " Klina - klinem "
![]()
My musimy w tym roku odpuścić sobie Grecję ( chyba , do końca roku daleko , jesienią . . . któż to wie) , bo inne kierunki się na nas pogniewają
. Póki co - zachód , pd. zach. Ty wróciłaś , ja wyjeżdżam
![]()
Pozdrawiam
Piotr
Chyba się uzależniłam od tych klinów bo chwila moment i pędzę po kolejnego

.png)
majkik75 napisał(a):
Liczę na relację oczywiścieTylko się nie opieraj

.png)
piotrf napisał(a):
No tak , nie możesz przecież być zbyt daleko od wody![]()
Mam nadzieję , że opiszesz nam to w relacji![]()
Pozdrawiam
Piotr
Nie dam rady bez wody nawet dnia 
.png)
.png)
megidh napisał(a):Czy to ptaszysko było żywe ?
Kręcił się nawet ale na zdjęciu tego nie widać 
.png)
.png)
piotrf napisał(a):Super, a na Koronach byłaś
, bo to trzeba trochę po wodzie , trochę po trawie , a trochę po skałach ( a nawet metalowych schodach i podestach
) i ze szczytu popatrzeć na okolicę , i dudków sporo zostawić - wtedy masz zaliczone
Kapitańska Baba napisał(a):Miejscami plaża wygląda strasznie.
?.png)
"wiola2012"]
Tylko na Sokolicy, Korony muszą poczekać, bo po nocnej ulewie trzeba było zmienić plany i weszliśmy na Palenicę.
Piękne tereny.
Co tam się wyprawia, żeby takie leżakowisko w Grecji było?