Później niestety się zachmurzyło i zrobiło się mgliście...
.png)
Do tego stopnia, że utraciła pełny wgląd w sektor i straciła funkcje użytkową
A Węgry to było wow ...ameryka
.... Bez szczegółów, ale w swojej średniej krajowej .... Kadar tam dalej rządzi w wielu kwaterach i ma się dobrze
.png)
Ciut więcej mam w jedną stronęajdadi napisał(a):To tyle o weekendowym wypadzie nad Bałtyk.
Ogółem zrobiliśmy 714 km.

.png)
piekara114 napisał(a):.... Bardzo lubię Darłówko i Darłowo...

piekara114 napisał(a):Bardzo lubię Darłówko i Darłowo... To pierwsze odwiedziłam pierwszy raz w życiu jak jeszcze w pełni jednostka wojskowa funkcjonowała i właśnie ta najbardziej zachodnia plaża była "naszą" plażą. Pamiętam, że za mostem (tam pierwszy raz widziałam most rozsuwany) po raz pierwszy w życiu spotkałam i jadłam amerykańskie lody maczane w polewieAle to był rarytas
Późniejszy wypad w to miejsce to jak syn miał 3 lata, a ostatnie w 2020 i miasteczko się mega zmieniło, rozrosło...to już kurort pełną gębą, ale dalej mi się podobał. Ogromny plus za promenadę nad wydmami i ścieżkę rowerową do Darłowa (wybraliśmy się na taką w składzie, my - syn 17 lat, szwagry i dzieci 5 i 8 lat) - trasa niedługa, w sam raz na lekki rozruch przed sezonem, a dla dzieci (tych młodszych) pierwszy raz tak długa wyprawa rowerowa... Wspaniałe wspomnienia...
Z chęcią wpadłabym na ciut przedłużony weekend, ale odległość, i przede wszystkim czas jazdy, jednak powala....
Ciut więcej mam w jedną stronę
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe