.png)
Kapitańska Baba napisał(a): Wiola, a kiedy wyjeżdżasz? I do jakiej części Grecji? Może jakieś spotkanko by nam wyszło?
(Karpathos). Kapitańska Baba napisał(a):
Kolor wody przy brzegu – petarda.
.png)
majkik75 napisał(a):No to chyba kojarzę, szliśmy tym nabrzeżem i widzieliśmy sporą marinę, rząd knajpek przy brzegu, to było chyba to ...
.png)
"wiola2012"]
10 lipca, na początku Rodos króciutko, a potem będzie Karpatka(Karpathos).
A Wy?
Za klify i i taki kolor wody kocham wyspy Jońskie.
.png)
ziemniak napisał(a):Świetna relacja, kolejna mimo hejtu pod tytułem prucie starych gaci, na które całe szczęście i mam nadzieje, że każdy olewa.
Niestety w necie wszędzie pełno życiowych niedorajd które próbują poprawić sobie zdanie o samym sobie obrażając wszystkich dokoła. Zawsze powtarzam - jedyny sposób na nich to kompletna ignorancja 
.png)
wiola2012 napisał(a):Ale jak to tak … dwa razy?
To mi wygląda na jakąś grecjozę przewlekłą
.png)
piotrf napisał(a):wiola2012 napisał(a):Ale jak to tak … dwa razy?
Wiola , to tan beznadziejny , bezpieczniej obserwować ( czekając na c.d. relacji ) , niż samemu próbować się zainfekować i badać![]()
Dla własnego bezpieczeństwa lepiej wyruszyć w przeciwnym kierunku . . .![]()
Pozdrawiam
Piotr

.png)
"wiola2012"]
Ale jak to tak … dwa razy?
.png)
piotrf napisał(a):wiola2012 napisał(a):Ale jak to tak … dwa razy?
Wiola , to tan beznadziejny , bezpieczniej obserwować ( czekając na c.d. relacji ) , niż samemu próbować się zainfekować i badać![]()
Dla własnego bezpieczeństwa lepiej wyruszyć w przeciwnym kierunku . . .![]()
Pozdrawiam
Piotr
Oj tak Piotrze, zdecydowanie na ten moment to stan beznadziejny bo wróciłam do Polski
Ale to nic, chwila moment i wracam do Grecji kontynuować zarażanie się .png)
wiola2012 napisał(a):Nie do końca posłuchałam rady, bo jednak na południe mnie pognało

.png)