dangol napisał(a):Polinna napisał(a): Pisałeś może relacje z wyjazdu, chętnie przeczytam.
Chyba pod wpływem tych słów Marshall właśnie rozpocząłswą relację.
Święte słowa
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?p=504900#504900
.png)
dangol napisał(a):Polinna napisał(a): Pisałeś może relacje z wyjazdu, chętnie przeczytam.
Chyba pod wpływem tych słów Marshall właśnie rozpocząłswą relację.
.png)
.png)
mobib napisał(a):Marshall
W sierpniu wybieram się do Priżby - nieznane zupełnie dla mnie miejsce, ale dzięki Twojej relacji prawie już tam jestem, ogladając zdjęcia wydaje mi się że Twój apartament może być niedaleko mojego, kojarzysz może apartamenty rodziny Separovic? Mara, Goran, Srdjana ? Włascicielka podała mi adres Prizba 59 , niestety google maps informuje mnie że jest to parę metrów od brzegu ( na morzu
)
.png)
Adam.B napisał(a):mobib napisał(a):Marshall
W sierpniu wybieram się do Priżby - nieznane zupełnie dla mnie miejsce, ale dzięki Twojej relacji prawie już tam jestem, ogladając zdjęcia wydaje mi się że Twój apartament może być niedaleko mojego, kojarzysz może apartamenty rodziny Separovic? Mara, Goran, Srdjana ? Włascicielka podała mi adres Prizba 59 , niestety google maps informuje mnie że jest to parę metrów od brzegu ( na morzu
)
ja jestem u Srdjany od 8Sierpnia
a ty ?
.png)
mobib napisał(a):Adam.B napisał(a):mobib napisał(a):Marshall
)
ja jestem u Srdjany od 8Sierpnia
a ty ?
no to witam sąsiedzie, jedziemy (5 osób) również od 8 sierpnia na dwa tygodnie do apartmentu Mara, a ty/wy gdzie dokładnie macie miejscówkę: Srdjana, Goran?
.png)
Eewwaa napisał(a):czy w Prizbie lub jej okolicach są jakieś piaszczyste plaże?
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne