Chorwacja online..........odkryj Chorwację na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków

Szybkie pytania - szybkie odpowiedzi

Zastanawiasz się nad wyjazdem do Chorwacji? Masz pytania i szukasz odpowiedzi? Zapraszamy!
stachan
Junior Moderator

Nieprzeczytany postnapisał(a) stachan » 01.05.2023 17:10

Ten wątek jest dedykowany dla nowych użytkowników forum, dla których nawigacja po działach jest jeszcze trudna.

Jeżeli masz szybkie pytanie, to napisz je, a doświadczony Cromaniak pomoże znaleźć odpowiedź, czyli pokieruje do odpowiedniego wątku :idea:

Zasada jest jedna: jedno pytanie = jeden post :!:
marekkowalak
Cromaniak
Meldunki z tras

Nieprzeczytany postnapisał(a) marekkowalak » 01.05.2023 18:30

Skoro Chorwacja jest w Schengen, to mam prośbę - czy można by ten temat rozszerzyć na kraje sąsiednie?

Mnie osobiście (a przypuszczam, że wielu innych Cromaniaków również) szczególnie w tym roku interesują przejścia graniczne Węgry-Serbia i z powrotem (wszystkie, nie tylko Roszke i Tompa) i byłbym bardzo wdzięczny za aktualne informacje z sytuacji na tych przejściach.
Tym bardziej, że mam nadzieję, iż w związku z otwarciem granic Chorwacji część Turków ruszy do siebie właśnie przez Cro i serbskie granice się trochę odkorkują.
stachan
Junior Moderator
Re: Meldunki z tras

Nieprzeczytany postnapisał(a) stachan » 01.05.2023 18:57

marekkowalak napisał(a):Skoro Chorwacja jest w Schengen, to mam prośbę - czy można by ten temat rozszerzyć na kraje sąsiednie?

Oczywiście :mrgreen:

Aby zachować jasny podział powstał drugi wątek poświęcony trasom europejskim innym, niż Polska - Chorwacja :arrow: klik
marekkowalak
Cromaniak
Re: Meldunki z tras

Nieprzeczytany postnapisał(a) marekkowalak » 01.05.2023 19:02

stachan napisał(a):
marekkowalak napisał(a):Skoro Chorwacja jest w Schengen, to mam prośbę - czy można by ten temat rozszerzyć na kraje sąsiednie?

Oczywiście :mrgreen:

Aby zachować jasny podział powstał drugi wątek poświęcony trasom europejskim innym, niż Polska - Chorwacja :arrow: klik

Dziękuję w imieniu swoim oraz wszystkich jadących w tym roku do Bułgarii, Grecji, Macedonii i Albanii :D :D
elka21
Mistrzyni Euro 2016

Nieprzeczytany postnapisał(a) elka21 » 01.05.2023 19:52

Chyba coś nie tak :?:
Bo meldunki z tras pojawiają się w dziale szybkie pytania-szybkie odpowiedzi.
stachan
Junior Moderator

Nieprzeczytany postnapisał(a) stachan » 02.05.2023 05:28

Już zostały przeniesione do właściwego wątku 8)

Powrót do Wakacje 2023 - poradnik & przydatne linki

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Serwis Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja serwisu Cro.pl Chorwacja Online nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

© Copyright: cro.pl 1999-2023 Wszystkie prawa zastrzeżone.