Lednice napisał(a):Żony i samochodu się nie pożycza i nie wymienia
Samochodu rozumiem ale żonki?? No wiesz?
życia nie znasz kolego

Lednice napisał(a):Żony i samochodu się nie pożycza i nie wymienia
życia nie znasz kolego

.png)
Niedzwiad napisał(a):Musiałem jechać autostradą.Za winietkę nie zabuliłem. Żonka płaciła. Dla zdrowia psychicznego pojechałem i miałem wszystko w nosie byle dojechać ...
.png)
.png)
atomiczek napisał(a):Witam ja po raz pierwszy i chciałem jeszcze spytać o 109 jest dużo argumentów ze końcówka jest free ale nie wiem jak to interpretować http://zemljevid.najdi.si/
.png)
.png)
Lednice napisał(a):Ale o co chodzi
.png)
Fatamorgana napisał(a):atomiczek napisał(a):Witam ja po raz pierwszy i chciałem jeszcze spytać o 109 jest dużo argumentów ze końcówka jest free ale nie wiem jak to interpretować http://zemljevid.najdi.si/
Chodzi może o to który z tych 109 argumentów wybrać...![]()
![]()
Coraz młodsi i mniej rozgarnięci w tym całym podróżowaniu za miedzę się w tym roku rejestrują.
Piszą i sami nie wiedzą chyba co i jak piszą.
Ale odpowiedzi chcą!
atomiczek napisał(a):Lednice napisał(a):Ale o co chodzi
Może się nie wyraziłem zbyt precyzyjnie sorki
W linku który podałem od ostatniego ronda na Mursko do granicy droga 109 jest na czerwono nie ma tam legendy dla tego chciałem się upewnić u osób, które się tą trasą przemieszczały w ciągu ostatnich tygodni gdyż wszystko się szybko zmienia a pazerność Słoweńców w tym temacie jest znana
Pozdr
walp napisał(a):Niedzwiad napisał(a):Musiałem jechać autostradą.Za winietkę nie zabuliłem. Żonka płaciła. Dla zdrowia psychicznego pojechałem i miałem wszystko w nosie byle dojechać ...
Widzę, że wcześniej podawane argumenty nie chwyciły, że objazd kultowy, że trzeba być trendy itp.
Ja jutro też kupię słoweńską winietę, śmigam na Istrię

Lednice napisał(a):Nie chwyciły, bo nie padły
.png)
atomiczek napisał(a):Może się nie wyraziłem zbyt precyzyjnie sorki
W linku który podałem od ostatniego ronda na Mursko do granicy droga 109 jest na czerwono nie ma tam legendy dla tego chciałem się upewnić u osób, które się tą trasą przemieszczały w ciągu ostatnich tygodni gdyż wszystko się szybko zmienia a pazerność Słoweńców w tym temacie jest znana
Pozdr
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi