Piekna jest cała Chorwacja.od Istrii po Czarnogóre.Lecz kazdy ma inne wspomnienia i inna wrazliwosc.
Jesli chodzi o wyspy. Krk, Brac Hvar http://www.petris.dobrebopolskie.com/ itp.
Moze na poczatek Hvar
.png)
.png)
.png)
.png)
uboot napisał(a):Widzę, że Hvar ma spore grono zwolenników... A jak wyglądają plaże na tej wyspie? Żwir, kamienie, beton czy skały? Myślę, że jeśli wybiorę Hvar to raczej od strony południowe, od otwartego morza....
A jakie macie zdanie o Korculi?
.png)
.png)
.png)
fokstrot napisał(a):dwa pytanka:
1) ktore polaczenie promowe wychodzi najtaniej? z tego co pogooglowalem wydaje mi sie, ze "Drvenik - Sućuraj". czy warto oszczedzac na przeprawie, by pchac sie do Drvenika czy lepiej plynac ze Splitu? zalozmy, ze nie wazne jest z ktorej strony Hvaru wyladuje.
2) w ktorych okolicach mozna spodziewac sie przyjaznych zatoczek nie wypelnionych po brzegi ludzmi? /przykladowe zdjecie z albumu cro/
]
.png)
.png)
1) ktore polaczenie promowe wychodzi najtaniej? z tego co pogooglowalem wydaje mi sie, ze "Drvenik - Sućuraj". czy warto oszczedzac na przeprawie, by pchac sie do Drvenika czy lepiej plynac ze Splitu? zalozmy, ze nie wazne jest z ktorej strony Hvaru wyladuje.
2) w ktorych okolicach mozna spodziewac sie przyjaznych zatoczek nie wypelnionych po brzegi ludzmi? /przykladowe zdjecie z albumu cro/
.png)
.png)
.png)
uboot napisał(a):fokstrot napisał(a):ps. ekhm...Plumek chlopem raczej nie jest
ooops....![]()
![]()
sorry...
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi