.png)
.png)
.png)
rich72 napisał(a):Ivan Dolać 26 sierpnia do 2 września 30 Euro z wliczoną taksą za apartament 3 osobowy (2 osoby dorosłe + córa 4 latka) około 70 m. do plaży do morza 30 m. Różnic cenowych w sklepach nie odnotowałem pomiędzy Zivogosce Porat a Ivan Dolac.
.png)
uboot napisał(a):Czuję, że Ivan Dolac może stac sie moim miejscem docelowym na wakacje AD 2007.
.png)
uboot napisał(a):rich72 napisał(a):Ivan Dolać 26 sierpnia do 2 września 30 Euro z wliczoną taksą za apartament 3 osobowy (2 osoby dorosłe + córa 4 latka) około 70 m. do plaży do morza 30 m. Różnic cenowych w sklepach nie odnotowałem pomiędzy Zivogosce Porat a Ivan Dolac.
Witaj rich72, możesz mi podać namiary na ten apartament lub napisać coś więcej o nim na maila (adres masz w moim poście na początku temat)? Czuję, że Ivan Dolac może stac sie moim miejscem docelowym na wakacje AD 2007.
.png)
.png)
new leaf napisał(a):uboot napisał(a):rich72 napisał(a):Ivan Dolać 26 sierpnia do 2 września 30 Euro z wliczoną taksą za apartament 3 osobowy (2 osoby dorosłe + córa 4 latka) około 70 m. do plaży do morza 30 m. Różnic cenowych w sklepach nie odnotowałem pomiędzy Zivogosce Porat a Ivan Dolac.
Witaj rich72, możesz mi podać namiary na ten apartament lub napisać coś więcej o nim na maila (adres masz w moim poście na początku temat)? Czuję, że Ivan Dolac może stac sie moim miejscem docelowym na wakacje AD 2007.
.png)
lemnos napisał(a):new leaf napisał(a):uboot napisał(a):rich72 napisał(a):Ivan Dolać 26 sierpnia do 2 września 30 Euro z wliczoną taksą za apartament 3 osobowy (2 osoby dorosłe + córa 4 latka) około 70 m. do plaży do morza 30 m. Różnic cenowych w sklepach nie odnotowałem pomiędzy Zivogosce Porat a Ivan Dolac.
Również prosze o namiary, pozdrawiam lemnoss
.png)
rich72 napisał(a):szukać ludziska szukać![]()
.png)
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi