CROberto napisał(a):Byłem na Brać-zadupie
No to nie zwlekaj z relacją
Zadoopia są najlepsze.
CROberto napisał(a):Ps
Co przywieźli z CroTym razem pewnie zegar z kamienia brackiego...
![]()
Obawiam się, że tym razem to COŚ znacznie większego kalibru...
.png)
.png)
CROberto napisał(a):Danusia szczał za pięć pkt. (bo zbyt ogólnie...)
Anakin szczał za 8,25 pkt. ( a tu proszę - prawie ekspert![]()
)
Byłem na Brać-zadupie -Sumartin - miejscówka w ostatniej linii zabudowań a potem ta plaża
.png)
Mikromir napisał(a):CROberto napisał(a):Byłem na Brać-zadupie
No to nie zwlekaj z relacją![]()
Zadoopia są najlepsze.![]()
Kasia i Krzyś napisał(a):
A Pag i tak dopadnie Cię prędzej czy później![]()
Stasiek18 napisał(a):Dziwnym trafem byłem w tych okolicach 17 sierpnia,prawie na samym końcu drogi asfaltowej w prawo od Sumartin.

.png)
Stasiek18 napisał(a):Dziwnym trafem byłem w tych okolicach 17 sierpnia,prawie na samym końcu drogi asfaltowej w prawo od Sumatrin![]()
CROberto napisał(a):Danusiu, z relacją może być problem bo wena na granicy Cro-Slo się zagubiła...![]()
CROberto napisał(a):Danusia sorki za Ot![]()
Jusz sie OTczepiam
.png)
Mikromir napisał(a):Stasiek18 napisał(a):CROberto napisał(a):Danusiu, z relacją może być problem bo wena na granicy Cro-Slo się zagubiła...![]()
To po nią wróć i poszukaj!!![]()
![]()
.png)
Mikromir napisał(a):
Cześć Stasiek.![]()
No właśnie, tak á propos: coś kiedyś obiecałeś... i nie widzę, żebyś zaczął to pisać...![]()

.png)
CROberto napisał(a):Podkradnę odrobinę Twojej... wspomogę się odrobinę też z innych relacji i na grudzień będę gotów![]()
![]()
Daj następny odcinek nim jakaś martwica duszy mnie dopadnie
.png)
Bea.ta napisał(a):Robert... nie kokietujmasz wprawę w pisaniu - wpadnie chórek fanek - zaczną się ochy i achy i pójdzie tak ... że rekord świata w ilości stron padnie
.png)
Mikromir napisał(a):Koleżanko, proszę nie zniechęcać kolegi uszczypliwością...![]()
![]()
Mikromir napisał(a):Dla mnie osobiście (dla innych czytelników pewnie także) byłoby niezwykle cenne, gdyby na forum pojawiło się kilka relacji z Brača - najlepiej prezentujących bardzo odmienne punkty widzenia, co dopiero dałoby mi pełniejszy obraz wyspy. Oprócz relacji kolegi Stasia, chętnie poczytam też zaznania anakina i lirykę Croberto. Cóż to za interesujące połączenie!![]()
![]()
![]()
Podejrzewam, że opisane wyspy łączyłaby wyłącznie nazwa.
![]()

.png)
Bea.ta napisał(a):Robert... nie kokietujmasz wprawę w pisaniu - wpadnie chórek fanek - zaczną się ochy i achy i pójdzie tak ... że rekord świata w ilości stron padnie
Mikromir napisał(a):Koleżanko, proszę nie zniechęcać kolegi uszczypliwością...![]()
![]()
Bea.ta napisał(a):...jestem pewna,że nie zrazi się Robert...bo wiem...że buduje napięcie![]()
parę osób poprosi o relację i się zacznie pisanie![]()

.png)
CROberto napisał(a):Oj tam,oj tam...![]()
Beato,ostatnia moja relacja w piętnastu stronach się zamknęła...(dokleiłem do poprzedniej i rozpoczęła sie na str.36)
CROberto napisał(a):Cięte riposty Beaty traktowałbym jako - Jej ochy i achy - tyle tyko że, poskąpiła mi tego..![]()
CROberto napisał(a):Nic nie buduję - oszczędzam resztki pozytywnej energii na ostatni weekend septembera...
Gdy się obudzę 28.IX. świat moimi oczami może już wyglądać zupełnie inaczej,więc nie ma co przed tą datą rozpoczynać relacji![]()
Powrót do Nasze relacje z podróży