Pozdrawiam
Piotr
.png)
piotrf napisał(a):CześćDopinam się do jakiegoś relingu , zakładam kapok i czekam na ciąg dalszy . . .
Pozdrawiam
Piotr
.png)
.png)
.png)
agata26061 napisał(a):Po co komuś tyle łódek w Cro? Chyba tylko po to je tam ciągną, żeby je sprzedać, bo ciężko mi znaleźć bardziej sensowne wytłumaczenie...
.png)
gusia-s napisał(a):Z przemytu???beatabm napisał(a):... Skąd my mamy mieć białoruskie papierosy???????...![]()
Tak długo jechaliście aż zwiędł bez
.png)
beatabm napisał(a):agata26061 napisał(a):Po co komuś tyle łódek w Cro? Chyba tylko po to je tam ciągną, żeby je sprzedać, bo ciężko mi znaleźć bardziej sensowne wytłumaczenie...
To musiała być jakaś szkółka żeglarska. Moja Ewa jak zobaczyła te zdjecia to w krzyk że ona też chce optymistem po AdriatykuW sumie ciepło, czysto, wcale jej sie nie dziwię. To jednoosobowe łódeczki więc przy kilkunastoosobowej szkółce już kilka przyczep trzeba, do tego zawsze jakieś RIBy bo instruktorzy muszą być w pobliżu dzieci

.png)
agata26061 napisał(a):AAaaaaa, no widzisz, ja całkowicie nie w temacie, więc nawet nie pomyślałam, że szkółki żeglarskie z Polski nad Jadran się wybierają.
Ale teraz już jestem doinformowana![]()
![]()

.png)
..png)
beatabm napisał(a):agata26061 napisał(a):AAaaaaa, no widzisz, ja całkowicie nie w temacie, więc nawet nie pomyślałam, że szkółki żeglarskie z Polski nad Jadran się wybierają.
Ale teraz już jestem doinformowana![]()
![]()
Znaczy forum się przydaje![]()
.png)
megidh napisał(a):Melduję się na pokładzie. Dobrze, że się z Wami autem nie zabrałam, bo bym miała przekichane (dosłownie).
Kwiaty nie są moim ulubionym towarzystwem, a bez to już szczególnie mnie uczula.
Ale na pokładzie, jak będzie wiało, to wszystkie zapachy wywieje, więc powinno być OK.
ruzica » 10.09.2018 20:26
Uwielbiam maj w Cro(testowany już 3 razy) więc muszę tu być![]()
elka21 » 10.09.2018 21:30
Do kompletu stałej (starej) załogi i ja dołączę![]()