maslinka napisał(a):Utwierdziliśmy się w przekonaniu, że Wielka Fatra to jest to!
maslinka napisał(a):Utwierdziliśmy się w przekonaniu, że Wielka Fatra to jest to!
.png)
.png)
Interseal napisał(a):maslinka napisał(a):Utwierdziliśmy się w przekonaniu, że Wielka Fatra to jest to!
Super.
JoannaG napisał(a):Witaj Maslinko
Przepiękne widoki
JoannaG napisał(a):Wielką Fatrę znam tylko z zimowego pobytu sprzed wielu lat, mieszkaliśmy wtedy w Blatnicy i spcerowaliśmy jedynie dolinami. Wiele razy myśleliśmy o tym, zeby wrócić tam kiedy jest zielono ale dotąd nie było okazji. Teraz wiem, że konicznie trzeba![]()
Iwona75 napisał(a):Mimo iż miejsca z tej relacji są mi zupełnie nieznane , czytam z dużym zainteresowaniem.
Piękne widoki i ciekawa relacja.

.png)
maslinka napisał(a):JoannaG napisał(a):Wielką Fatrę znam tylko z zimowego pobytu sprzed wielu lat, mieszkaliśmy wtedy w Blatnicy i spcerowaliśmy jedynie dolinami. Wiele razy myśleliśmy o tym, zeby wrócić tam kiedy jest zielono ale dotąd nie było okazji. Teraz wiem, że konicznie trzeba![]()
Ja z kolei, wędrując po Wielkiej Fatrze, zastanawiałam się, jak pięknie musi być tam zimąAle taką prawdziwą, z czapami śnieżnymi na drzewach, mrozem, słońcem i błękitnym niebem
.png)
.png)
.png)
Dorota_NS napisał(a):Dwa lata temu doszliśmy do chaty, ale na szczyt już się niestety nie skusiliśmy (zabrakło nam trochę czasu, no i sił chyba). Szliśmy od Rakytova w kierunku na Ostredok i z Ploskiej zrobiliśmy sobie taki wyskok na zimne piwko![]()
Fatamorgana napisał(a):WOW! Podziwiam konsekwencję!
Gratulacje. W końcu może i ja się tam wybiorę...
.png)

maslinka napisał(a):
Widoki, jak na razie, nie takie oszałamiające jak wczoraj:
.png)
Interseal napisał(a):W tym odcinku najbardziej zapada w pamięć zaduma pod wysokim, pięknym świerkiem...
CROberto napisał(a):No i nie myliłem się co do tych chmurek.....przedtem były fotogeniczne ,a teraz....przepiękne....i uwielbiam te "łaty" na górach które są ich dziełem...
.png)
LRobert napisał(a):Piękne widoki. Szkoda, że się nie da być w 2 miejscach na raz. Ja w tym czasie podziwałem co innego.
.png)

Powrót do Słowacja - Slovensko