.png)
bluesman napisał(a):Bardzo dziękuję Heniu za przesyłkępodaj dane do przelewu na PW. Sądziłem, że jest grubsza tak jak oryginalne samochodowe ale i tak się przyda zwłaszcza przez swoją długość
.png)
meeg napisał(a):Dlatego jestem ciekawa jaka jest obecnie wydolność mojego organizmu. Możecie polecić jakiś wiarygodny test na sprawdzenie?
.png)
rodaivuk napisał(a):meeg napisał(a):Dlatego jestem ciekawa jaka jest obecnie wydolność mojego organizmu. Możecie polecić jakiś wiarygodny test na sprawdzenie?
Zorganizuj samodzielnie bez niczyjej pomocy ZlotWtedy sie przekonasz
A poza tym, Ruffiera sobie zrób. A później przebiegnij się Cooperem.
.png)
rodaivuk napisał(a):meeg napisał(a):Dlatego jestem ciekawa jaka jest obecnie wydolność mojego organizmu. Możecie polecić jakiś wiarygodny test na sprawdzenie?
.png)
meeg napisał(a):Zrobiłam przed chwilą Ruffiera i wyszło mi 0,4 ale muszę jeszcze raz to sprawdzić bo tętno sprawdzałam "ręcznie". Muszę pulsometr pożyczyć, bo nie mam w domu.
.png)
meeg napisał(a):Aż się dziwnie na mnie gość patrzył - czy aby na pewno jadę pod obciążeniem. A ja mogłam jechać i ćwiczyć szybciej i pod dużym obciążeniem. A co najdziwniejsze nawet się nie spociłam, gdy inni wypili po butli wody, a pot lał się z nich strumieniami... Po treningu musiałam się tłumaczyć, że często jeżdżę rowerem, bo aż wszystcy na mnie napadli o co chodzi?
?

.png)
bluesman napisał(a):Co do spiningu no cóż trudno się porównywać do innych bo każdy jedzie na innym obciążeniu jedyna rada wybrać się wspólnie na jakiś niezły podjazd i wtedy można się porównać

auto_gt napisał(a):Te Meeg , może Ty terminator jesteś ino o tym nie wiesz , bo Ci taki program wgrali , ten w ostatnim odcinku też nie wiedział aż go poszarpała mina p/p .![]()
łon tysz był przystojny i wysporotowany ...![]()
.png)
meeg napisał(a):rodaivuk napisał(a):meeg napisał(a):Dlatego jestem ciekawa jaka jest obecnie wydolność mojego organizmu. Możecie polecić jakiś wiarygodny test na sprawdzenie?
Zrobiłam przed chwilą Ruffiera i wyszło mi 0,4 ....
bluesman napisał(a):
Tu cię jeszcze nie było? Nie powiem byś był jakoś szczególnie oczekiwany![]()
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.