Musiałem czubkiem buta trafić pomiędzy szprychy stąd zwichnięcie
.png)
.png)
pääkäyttäjä napisał(a):Po urlopowej przerwie - 40 km asfaltem (bo w lesie nad zalewem się nie dało, dzikie tłumy spacerowiczów i rowerzystów.
.png)
piotrulex napisał(a): Jak na razie 100 kilkanaście km to mój rekord i tak się zastanawiam czy tyłek to wytrzyma
.png)
Magda O. napisał(a):W sobotę odbyliśmy przyjemną wycieczkę Wiślaną Trasą Rowerową od Uścia Solnego w stronę Wierzchosławic ( wyszło 55 km). Fajnie, pusto, takie miejsca lubię
piotrulex napisał(a): Jak na razie 100 kilkanaście km to mój rekord i tak się zastanawiam czy tyłek to wytrzyma
A właśnie odnośnie do powyższego mam pytanie: czy używał ktoś może siodełka żelowego? Myślę o tym, jak sobie chociaż trochę ulżyć w cierpieniu - po sobocie dramat, a po 70 kilometrach sprzed 3 tygodni to już w ogóle
Magda O. napisał(a):W sobotę odbyliśmy przyjemną wycieczkę Wiślaną Trasą Rowerową od Uścia Solnego w stronę Wierzchosławic ( wyszło 55 km). Fajnie, pusto, takie miejsca lubię
A właśnie odnośnie do powyższego mam pytanie: czy używał ktoś może siodełka żelowego? Myślę o tym, jak sobie chociaż trochę ulżyć w cierpieniu - po sobocie dramat, a po 70 kilometrach sprzed 3 tygodni to już w ogóle
.png)
piotrulex napisał(a):
Używasz damskich spodenek rowerowych z "pampersem"?
.png)
.png)
Magda O. napisał(a):A właśnie odnośnie do powyższego mam pytanie: czy używał ktoś może siodełka żelowego? Myślę o tym, jak sobie chociaż trochę ulżyć w cierpieniu - po sobocie dramat, a po 70 kilometrach sprzed 3 tygodni to już w ogóle
.png)
Magda O. napisał(a):bluesman napisał(a): Na dłuższe trasy nie może być zbyt szerokie i miękkie siodełko
Tego nie wiedziałam. Tym bardziej pozostaje mi na razie przetestowanie ustawień siodełka.
.png)
bluesman napisał(a):
Przeczytaj powyżej, gdybyś mieszkała w Małopolsce mógłbym Ci takie wypożyczyć do spróbowaniaSamo ustawienie siodełka jest bardzo ważne podstawa to powinno być poziomo
.png)
Magda O. napisał(a):bluesman napisał(a):
Przeczytaj powyżej, gdybyś mieszkała w Małopolsce mógłbym Ci takie wypożyczyć do spróbowaniaSamo ustawienie siodełka jest bardzo ważne podstawa to powinno być poziomo
Ok, dzięki za radymieszkam w Małopolsce, w stolicy
![]()
Kupię też nowe "pampersy", bo wydaje mi się, że moje nie są wystarczająco grube.
.png)
bluesman napisał(a):Magda O. napisał(a):bluesman napisał(a):
Ok, dzięki za radymieszkam w Małopolsce, w stolicy
![]()
Kupię też nowe "pampersy", bo wydaje mi się, że moje nie są wystarczająco grube.
W Krakowie ?
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.