.png)
.png)
.png)
.png)
piekara114 napisał(a):Jak pogoda na północy? Bo u nas upalne weekend i dzisiejszy dzień.
.png)
.png)
.png)
piekara114 napisał(a):Wlasnie myślimy o majówko-czerwcowce w Trójmieście z rowerami
.png)
tony montana napisał(a):piekara114 napisał(a):Wlasnie myślimy o majówko-czerwcowce w Trójmieście z rowerami
Tras i ładnych miejsc jak wiesz Ci u nas sporo, ale pogody nigdy nie gwarantujemy.
Potrafi nawet w lipcu pięknie padać, wiać i 13 stopni, gdy u Was 30
.png)
piekara114 napisał(a):Nie mam takiego wyposazenia jak Wy bo dla mnie rower to rekreacja na wymiennie ze spacerem. Wczoraj nad jeż. Żywieckim 15 km, dla mnie sporo. A moje wyposażenie to telefon, woda do picia, husteczki i podręczny płyn do dezynfekcjiteż dałam radę, nic się nie zepsuło.
piotrulex napisał(a):pääkäyttäjä napisał(a):Wczoraj i dzisiaj łącznie 60 km ...
i elegancko
Hexagon 7.0?
.png)
pääkäyttäjä napisał(a):piotrulex napisał(a): ... Hexagon 7.0?
Ano, Hexagon 7.0. Muszę się przyzwyczaić do tych wielkich, 29 calowych kół (mój poprzedni Giant Rincon Disc 06 miał 26 cali). Na przykręcenie czekają jeszcze SPD w miejsce platform
.png)
pääkäyttäjä napisał(a):
Ano, Hexagon 7.0. Muszę się przyzwyczaić do tych wielkich, 29 calowych kół (mój poprzedni Giant Rincon Disc 06 miał 26 cali). Na przykręcenie czekają jeszcze SPD w miejsce platform
.png)
wikol napisał(a):pääkäyttäjä napisał(a):
Ja mam obecnie Giant Rincon SE 26', rama 21,5". Zakup roweru - 2000r.
Spisuje się doskonale ale jak patrze na aktualne modele rowerów to kusi zmiana na nowsze.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.