piotrulex napisał(a):wikol napisał(a):pääkäyttäjä napisał(a):
Ano, Hexagon 7.0. Muszę się przyzwyczaić do tych wielkich, 29 calowych kół (mój poprzedni Giant Rincon Disc 06 miał 26 cali). Na przykręcenie czekają jeszcze SPD w miejsce platform
Ja mam obecnie Giant Rincon SE 26', rama 21,5". Zakup roweru - 2000r.
Spisuje się doskonale ale jak patrze na aktualne modele rowerów to kusi zmiana na nowsze.
Te Krossy za 2 koła to moim zdaniem nie pochodzą za długo. Jak wczytasz się w gwarancje to w sumie chyba tylko ona będzie na ramę. Dla mnie wyglądają spoko, jest mi wygodnie, jest frajda z jazdy. Spory wybór modeli, kolorów, rozmiarów, każdy coś dla siebie znajdzie. Dla mnie fajne to matowe malowanie
Jak znów się wkręcę w pedałowanie to zapodam coś zdecydowanie lepszego za kilka razy więcej kasy. Rok temu mi było szkoda jak nie miałem pojęcia czy nie będzie rowerek stał w kącie garażu i się kurzył
Rozumiem ludzi którzy dają kilkanaście koła za rowery, a to już coś
Jak bym zmieniał skłaniałbym się bardziej ku rowerowi trekkingowemu. Nie mieszkam w górach a mieście. Mieszkam pod Kampinoskim Parku Narodowym. 70% asfalt, 30% leśne drogi. Trekkingi mają bagażnik i cały osprzęt. Kolega kupił Unibike Espedition GTS- bardzo fajny rower.

.png)
.png)