bluesman napisał(a):Co do butów to kup na próbę w Lidlu, nie sa drogie z tym, że ciężkiemożesz też kupić jeżeli nie masz obiekcji używane
.png)
.png)
misiorwroc napisał(a):A ja z kolei ostatnio, po 8 latach uciekłem od SPD ...
.png)
misiorwroc napisał(a):A ja z kolei ostatnio, po 8 latach uciekłem od SPD i zaopatrzyłem się w takie cudaki
piotrulex napisał(a):Mi kondycja się buduje, teraz już, bez przekręconych, codziennie 30km do domu nie wracam
.png)
bluesman napisał(a):piotrulex napisał(a):Mi kondycja się buduje, teraz już, bez przekręconych, codziennie 30km do domu nie wracam
Supergratuluję samozaparcia na pewno jazda da efekty
Na jakim tętnie kolega jeździ ? Budując kondycję ? i po jakim terenie ?
.png)
bluesman napisał(a):
Rower ma tłumik, szerokie obręcze, napęd 2x10 ? więc podejrzewam co najmniej enduroGiant ?
.png)
misiorwroc napisał(a):bluesman napisał(a):
Rower ma tłumik, szerokie obręcze, napęd 2x10 ? więc podejrzewam co najmniej enduroGiant ?
Nieeee, TREK
romuald22 napisał(a):A Ty bluesman jadąc na rowerze bez przerwy sprawdzasz sobie tętno?
Jeżeli tak to gratuluje samozaparcia.![]()
.png)
Pääkäyttäjä napisał(a):Takie tam z pyndalowaniaZ Rybnika do Racka, potem do Wodzisławia i nazad do dom
![]()
.png)
Pääkäyttäjä napisał(a):Blisko - niecałe 60 km ...
.png)
piotrulex napisał(a):Pääkäyttäjä napisał(a):Blisko - niecałe 60 km ...
Ja w piątek nakręciłem nieco ponad 60km i to zapewne moja najdłuższa przejażdżka od kilkunastu lat
Codziennie staram się kręcić minimum 30km, z dnia na dzień z coraz lepszą średnią
Od 1,5 miesiąca jak zacząłem jeździć waga mi zjechała już prawie 4kg. Córka zawiedziona bo ona trenuje inne dyscypliny i grama nie gubi. Tylko, że ona nie ma z czego zjechać a ja i owszem
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.