Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Rower - kondycję buduje i paliwa nie potrzebuje

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
krutom
Cromaniak
Re: Rower. Kondycję buduje i paliwa nie potrzebuje.

Postnapisał(a) krutom » 01.07.2015 22:41

bluesman napisał(a):Obiecane zdjęcia, niestety nie mam ich za dużo może coś z filmów jeszcze sprokuruje bo głównie one były kręcone :)

Ale się musiało fajnie zjeżdżać. :papa:
greenrs
Koneser

Postnapisał(a) greenrs » 01.07.2015 22:53

Ludzie co Wy za szajsowate rowery macie? :mrgreen:
Mnie stuknęło 4200 km - łańcuch raz był smarowany, czyszczony nigdy :!: Dętkę zmieniałem raz. :D Tydzień temu pierwszy raz regulowałem przerzutki...

Tak wiem, jestem ignorantem :D ale mam zamiar zrobić na tym łańcuchu kolejne 4 tysi. No a jak się zerwie to se dam nowy. W końcu to nie rozrząd w samochodzie... :wink:

Fajny ten świstak :)
krutom
Cromaniak

Postnapisał(a) krutom » 01.07.2015 23:37

greenrs napisał(a):
Mnie stuknęło 4200 km - łańcuch raz był smarowany, czyszczony nigdy :!:

Dzięki temu nie musisz używać dzwonka :lol: :papa:
ita
Cromaniak

Postnapisał(a) ita » 02.07.2015 07:05

w drodze do pracy przemyślałam, że mój łańcuch musi mieć sporo więcej wykulane niż 4 tys bo rower mam już kilka lat, a tylko w zeszłym roku przejechałam 2 tysiące a w tym 900. Smarowany i czyszczony jakoś tam był, ale na pewno nie tym czym trzeba :wink:
Szkoda, że nie mam z kim pojechać w jakąś dłuższą trasę, kiedyś jak sam pojechałam to oczywiście zabłądziłam w lesie i szukałam ludzi i wskazówek jak się wydostać :mrgreen: to na razie tylko po ulicy jeżdżę :lol:
a dzwonek używam, oj używam na wszystkich tych ludzi co mi łażą po ścieżkach :evil:
m.a.c.
Croentuzjasta

Postnapisał(a) m.a.c. » 02.07.2015 08:00

ita napisał(a):w zeszłym roku przejechałam 2 tysiące a w tym 900.

Całkiem sporo. :roll: Do pracy jeździsz rowerem :?:
ita napisał(a):Szkoda, że nie mam z kim pojechać w jakąś dłuższą trasę

Mam ten sam problem dlatego jeżdżę samotnie, ale przede wszystkim brakuje czasu. Ale kto wie, może kiedyś spotkamy się na jakieś trasie :?: :wink: Zdaje się, że nie mamy daleko do siebie :)
ita
Cromaniak

Postnapisał(a) ita » 02.07.2015 08:12

tak, jeżdżę rowerem do pracy, ale zbyt daleko nie mam bo tylko 6 km ;) ale liczba dni w roku robi swoje. Zimą też jeżdżę jak pogoda łaskawa :wink:
weldon
Legenda

Postnapisał(a) weldon » 06.07.2015 18:23

W Warszawie takie cuda w wypożyczalniach się pojawiły, jakby ktoś planował pojeździć sobie po mieście :)

Obrazek
moniolla
Croentuzjasta

Postnapisał(a) moniolla » 07.07.2015 16:59

Witam wszystkich rowerzystów.też do nich należę.....cały rok "w siodle",no może poza zimą jak śnieg leży...
uwielbiam....wszędzie gdzie tylko mogę pomykam na rowerze.auto to dla mnie zło konieczne;-)
W 3 lata zrobiłam prawie 5 tys km.....z 8 razy zlapalam kapcia ,zdarłsm jednà oponę i rozsypałam łożysko .poza tym czasami myje mojego rumaka,czasami smaruje łańcuch i śmiga jak szalony codziennie ;-)
Pozdrawiam bo właśnie wskakuje na rower i jadę do domu;-)
KarKoz
Cromaniak

Postnapisał(a) KarKoz » 29.07.2015 07:31

Hejka,
Można się dołączyć do klubu :?: :wink:
W tym roku wraz z nadejściem wiosny zacząłem swą przygodę z rowerem na nowo. Mój rower to Unibike Viper GTS. Przejechałem już bez mała 1500km. Na co dzień dojeżdżam do pracy ale czasami wybiorę się też dalej. Zaliczyłem II Europejski Piknik Rowerowy na Trójstyku. To było dla mnie niesamowite wydarzenie, cieszyłem się ja dziecko lizakiem :oczko_usmiech:
Pozdrawiam wszystkich pozytywnie zakręconych wokół pedałów :papa: rowerów znaczy się :wink:
moniolla
Croentuzjasta

Postnapisał(a) moniolla » 29.07.2015 10:21

coś cisza w temacie rowerowym....pewnie wszyscy jeżdżą i nie maja czasu pisać :)
brakowało mi moich 2 kółek w makarskiej.....dużo ludzi pomykało tam na rowerach....

KarKoz też uwielbiam jeździć....choć ja raczej lokalnie,park śląski mam obcykany we wszystkich kierunkach, czasli lotnisko muchowiec ,dolina 3 stawów, w druga stronę w kierunku świętochłowickiej skałki.... daleko się nie zapuszczamy bo nasz 11 latek potem stęka....
a do pracy tez codziennie ,nawet zimą jak śnieg nie zalega :)

szerokości :):)
krutom
Cromaniak

Postnapisał(a) krutom » 29.07.2015 14:46

moniolla napisał(a):....z 8 razy zlapalam kapcia ...

Trzy razy ostatnio złapałem gumę ... w przeciągu 2 dni.
W zeszłą sobotę raz i w niedzielę 2 razy. :evil:
m.a.c.
Croentuzjasta

Postnapisał(a) m.a.c. » 29.07.2015 20:41

moniolla napisał(a):KarKoz też uwielbiam jeździć....

Ja też uwielbiam, niestety nie mam kiedy jeździć :cry: rano praca, potem dzieci na głowie a weekendy różnie wyglądają :?
Do pracy mam tylko 1,5 km więc nie mam gdzie nabijać kilometrów :)
moniolla
Croentuzjasta

Postnapisał(a) moniolla » 03.08.2015 20:55

Ja to mam "szczęście".....nie dość,że łapie gumy w rowerze to jeszcze wczoraj złapałam gwoździa w aucie.....nie byłoby w tym nic dziwnego ,ale używam auta raz na kilka m-cy....i jeszcze kapeć...chyba zacznę grać w totka:-D

Dziś 20 km na rowerze zaliczone.mogę iść spać ;-)
bluesman
Koneser

Postnapisał(a) bluesman » 03.08.2015 21:49

Będąc niedawno na Hvarze też złapałem kapcia. To wina jeżyn niestety :(
meeg
Cromaniak

Postnapisał(a) meeg » 05.08.2015 10:07

moniolla napisał(a):coś cisza w temacie rowerowym....pewnie wszyscy jeżdżą i nie maja czasu pisać :)
brakowało mi moich 2 kółek w makarskiej.....dużo ludzi pomykało tam na rowerach....

Ja w trakcie pobytu w Primosten po prostu wypożyczyłam rower :P i pojeździłam po okolicznych wzgórzach. Bardzo fajne trasy, tylko upały trochę jednak męczyły. Ale jak ktoś kocha turystykę rowerową to i upały niestraszne 8)

Mam kilka fajnych fotek z rowerowych wycieczek tylko muszę je pozmniejszać jeszcze - i wtedy podorzucam :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Rower - kondycję buduje i paliwa nie potrzebuje - strona 99
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone