.png)
.png)
.png)
romuald22 napisał(a):Schodzę do "parku maszyn", a tu u żony "kapeć" z tyłu, a u mnie "kapeć" z przodu.
Dawno takiej sytuacji nie było.
Tośmy se k..na pojeździli.![]()
.png)
.png)
.png)
.png)
m.a.c. napisał(a):FUX napisał(a):Łańcuch raczej długo nie pociągnie po takim przebiegu. Może lepiej wymienić?
Niektórzy twierdzą, że wymieniając łańcuch powinno wymienić się też zębatki. Robisz tak?
.png)
ita napisał(a):m.a.c. napisał(a):FUX napisał(a):Łańcuch raczej długo nie pociągnie po takim przebiegu. Może lepiej wymienić?
Niektórzy twierdzą, że wymieniając łańcuch powinno wymienić się też zębatki. Robisz tak?
jak ostatnio pytałam w sklepie rowerowym o łańcuch to mi mówili, że mam przyjechać rowerem bo zazwyczaj trzeba wymienić też napęd, nie spodobało mi się to zbytnio, zastanawiałam się czy mnie naciągnąć nie chcieli
.png)
FUX napisał(a):Smarowanie to olej do pił łańcuchowych do cięcia drewna.
Na szmatę, natrzeć łańcuch, czystą szmatką usunąć nadmiar oleju.
Żadne preparaty w spraju typu WD 40.
.png)
m.a.c. napisał(a):FUX napisał(a):Łańcuch raczej długo nie pociągnie po takim przebiegu. Może lepiej wymienić?
.png)
te kiero napisał(a):romuald22 napisał(a):Schodzę do "parku maszyn", a tu u żony "kapeć" z tyłu, a u mnie "kapeć" z przodu.
Dawno takiej sytuacji nie było.
Tośmy se k..na pojeździli.![]()
nie wiem o co kaman, ale od pewnego czasu mam podobnie, po dopompowaniu jeżdżę kilka godz, nic nie wskazuje na ubywanie powietrza, po przyjeździe opona jak przy pompowaniu, a za kilka dni jest znów "flak"![]()
trochę to pompowanie irytujące
.png)
.png)
ita napisał(a):... i się zabrać za moją srebrną strzałęmoże mi się odwdzięczy i dłużej mi tyłek powozi, a ja się czegoś nauczę

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.