bluesman napisał(a):czyżbyś był jednak wrażliwy i delikatny ? nie może to być
taki wulkan testosteronu
Dzisiaj odpoczynek od rpweru należy się
Posłużę się cytatem :
bądź tak miły i się w końcu ode mnie odjebaj!
bluesman napisał(a):czyżbyś był jednak wrażliwy i delikatny ? nie może to być
taki wulkan testosteronu
Dzisiaj odpoczynek od rpweru należy się
bądź tak miły i się w końcu ode mnie odjebaj!
.png)
bluesman napisał(a):... Założyłem tylko przerzutkę deore lx (czarna kultowa) ...
.png)
piotrulex napisał(a):bluesman napisał(a):... Założyłem tylko przerzutkę deore lx (czarna kultowa) ...
Mam kilkunastoletniego SCOTT Tampico na wiekszej ramie i tam na tyle STX RC. Przy mojej jeździe sprawuje się do dziś idealnie bez najmniejszych luzów a kupując zastanawiałem się właśnie nad czarnym LX-em który był nieco droższy
Tylko, że ja to robię szosą powiedzmy spacerek z 30km albo po terenach ostro z 10km i umieram ze zmęczenia
Kiedyś to były czasy rowerowe, teraz za biurkiem i kierownicą to tylko brzuchol rośnie
.png)
bluesman napisał(a):
Weź się za siebie to zgubisz brzuch, namów małżonkę i dziecko na rower razem raźniej
.png)
.png)
romuald22 napisał(a):Sprawdziłem sobie tętno na szczycie jednej.
150. Czyli nie "przeginam". Ale koszulkę miałem na plecach mokrą.
...

.png)
krutom napisał(a):Jeździsz z pulsometrem czy "palcyma" sprawdzałeś?
krutom napisał(a):Zazwyczaj po jakimś czasie dobiera się do bidonów rodziców.
.png)
romuald22 napisał(a):A co tam macie?
![]()

.png)
krutom napisał(a):Zazwyczaj woda mineralna z wyciśniętym sokiem z cytryny i ze dwie łyżeczki miodu.
Podczas jazdy składniki mieszają się idealnie.
.png)
.png)
bluesman napisał(a):Wjechałem na Kralovą Holę... jak ktoś chce poczuć alpejskie klimaty i pieczenie mięśni to polecam2000m wysokości, 12 km podjazdu, wjeżdża się 1000m w górę, średnie nachylenie ponad 8 procent
Za 2 tyg. zabieram tam małżonkę
Ogladała filmy z podjazdu i zjazdu. Góra przypomina słynne z Tour De France Mount Ventoux, włącznie z budynkiem na szczycie
tu posłuze się czyjąś relacjąjak dostane od kolegi zdjęcia to kilka wkleję
http://mountaintravelbike.com/2013/05/k ... zne-tatry/
.png)
tony montana napisał(a):bluesman napisał(a):Wjechałem na Kralovą Holę... jak ktoś chce poczuć alpejskie klimaty i pieczenie mięśni to polecam2000m wysokości, 12 km podjazdu, wjeżdża się 1000m w górę, średnie nachylenie ponad 8 procent
Za 2 tyg. zabieram tam małżonkę
Ogladała filmy z podjazdu i zjazdu. Góra przypomina słynne z Tour De France Mount Ventoux, włącznie z budynkiem na szczycie
tu posłuze się czyjąś relacjąjak dostane od kolegi zdjęcia to kilka wkleję
http://mountaintravelbike.com/2013/05/k ... zne-tatry/
Ja czekam na foty, ogromny szacunek za pokonanie "takiego czegos"
Ja jesten rowerzystą rekreacyjnym, jeżdżę głównie po płaskim (choć w 3mieście moc miejsc pagórkowatych), robię ostatnio po 40-70 km dziennie
.png)
bluesman napisał(a):Wjechałem na Kralovą Holę... jak ktoś chce poczuć alpejskie klimaty i pieczenie mięśni to polecam2000m wysokości, 12 km podjazdu, wjeżdża się 1000m w górę, średnie nachylenie ponad 8 procent
.png)
m.a.c. napisał(a):A co tu taka cisza? Nikt nie jeździNic nie zdobywa
![]()
![]()
m.a.c. napisał(a):powiedzcie mi jak często wymieniacie łańcuch? W zależności od licznika czy stopnia zużycia (wyciągnięcia się)?
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.