http://www.sadeczanin.info/wiadomosci,5 ... TY3YdLtmko
.png)
.png)
m.a.c. napisał(a):Witam!![]()
Bluesman - jak doprowadzasz rower do stanu używalności po takiej trasie? Na myjnię z nim jedziesz?
Czy pod prysznic bierzesz?
.png)
.png)
.png)
.png)
Bocian napisał(a):Niekiepski wynik![]()
Kiedyś jako młody chłopak miałem wespół z kolegami plan jechania do Jugosławii. Do granicy pociągiem i dalej już rowerami. Przygotowania trwały, jazda palcem po mapie i treningi. Miałem wtedy Pasata... Nic z tego nie wyszło, jak i z wielu innych młodzieńczych planów
bluesman napisał(a):Bocian napisał(a):Niekiepski wynik![]()
Kiedyś jako młody chłopak miałem wespół z kolegami plan jechania do Jugosławii. Do granicy pociągiem i dalej już rowerami. Przygotowania trwały, jazda palcem po mapie i treningi. Miałem wtedy Pasata... Nic z tego nie wyszło, jak i z wielu innych młodzieńczych planów
W taki prosty sposób masz posta w temacie rowerowymi nikt Ci nic nie zarzuci .....
.png)
Bocian napisał(a):bluesman napisał(a):Bocian napisał(a):Niekiepski wynik![]()
W taki prosty sposób masz posta w temacie rowerowymi nikt Ci nic nie zarzuci .....
I tyle godzin nad tym myślałeś czy po prostu się przypierdalasz? Nie masz bliższych kolegów na forum? Zajmij sie pedałami a mnie zostaw w spokoju.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.