FUX napisał(a):Dzisiaj za duży wiatr, którego nie lubumy.
Za to 2h marsz.
Z rowerem to ma niewiele wspólnego
.png)
FUX napisał(a):Dzisiaj za duży wiatr, którego nie lubumy.
Za to 2h marsz.
.png)

.png)
bluesman napisał(a):Wczoraj był drugi wjazd na Przechybę w tym sezoniejakby nie było sezon otwarty co ciekawe 2 tygodnie temu było dużo lepiej teraz dosypało śniegu. Łatwo nie było od połowy najbardziej stromego podjazdu głównie śnieg i lód
3 razy ratowałem się zeskokiem z roweru i krótkim zjazdem na butach w dół
Na szczycie udało się zameldować
Nowy sprzęt w stajni Scott Scale 30 waga poniżej 9 kg. Na pokładzie pełen karbon, rama ,sztyca, mostek kierownica Ritchey WCS. Korba przerzutki, klamkomanetki szara eminencja (Xtr), hample Avid juicy ultimate karbon, koła DT na 190 ceramic. Za siedzenie odpowiada Selle Italia kit carbonio. Ani jedenej stalowej śruby !! Widły to Fox
.png)
bluesman napisał(a):KarKoz napisał(a):Jakieś fotki z wycieczki...
Czyżbyś miał wątpliwości ? a magiczne słowo ?zdjęć nie robiłem tylko krótkie filmiki
.png)
.png)
.png)
Roxi napisał(a):Wczoraj był mój pierwszy raz na rowerze- spinning lub jak kto woli indoor cycling, od czasu zwichnięcia rzepki... i nawet sobie nie potraficie wyobrazić jak mi się podczas treningu gęba śmiała
![]()
Teraz czuję, że powoli wychodzą zakwasy... i one też mnie cieszą
Miałam trochę stracha, ale na szczęście nic a nic nie bolałoNo i mam nadzieje, że rower pomoże mi w odbudowie mięśnia, bo kilka dni temu lekarz podczas kontroli stwierdził jego zanik
![]()
Myślicie, że pedałowanie coś pomoże w odbudowie tego mięśnia co to znajduje się nad kolanem i ma za zadanie trzymanie rzepki właśnie? Zresztą... tak czy siak jeździć będę, bo kocham te dwa kółka
.png)
Roxi napisał(a):...
Myślicie, że pedałowanie coś pomoże w odbudowie tego mięśnia co to znajduje się nad kolanem i ma za zadanie trzymanie rzepki właśnie?
.png)
romuald22 napisał(a):Roxi napisał(a):...
Myślicie, że pedałowanie coś pomoże w odbudowie tego mięśnia co to znajduje się nad kolanem i ma za zadanie trzymanie rzepki właśnie?
Pomoże, pomoże...![]()
Czworogłowy bardzo lubi rower. A więzadła i stawy nie lubią gwałtownych przeciążeń. Dlatego rower (oczywiście w wersji rekreacyjnej) jest idealny.
romuald22 napisał(a):Dzisiaj odebrałem rower z pozimowego serwisu.
Przestało skrzypieć, chrobotać i strzelać.![]()
Sezon uważam za otwarty.
.png)
romuald22 napisał(a):Roxi napisał(a):...
Dzisiaj odebrałem rower z pozimowego serwisu.

.png)
m.a.c. napisał(a):romuald22 napisał(a):Roxi napisał(a):...
Dzisiaj odebrałem rower z pozimowego serwisu.
A ja oddaję na serwis w poniedziałek - wymiana kasety, łańcucha...
A potem rozpoczynam sezon
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.