Re: Rower. Kondycję buduje i paliwa nie potrzebuje.
napisał(a) meeg » 01.06.2014 19:25
A u nas dziś kolejny dzień październikowej pogody... chmury i chmurzyska i bardzo silny wiatr. W dzień tylko 12-14 stopni. W pewnym momencie zrobiło się tak zimno, że aż mi ręcę zgrabiały i żałowałam, że jesiennych, pełnych rękawic nie zabrałam. Na szczęście prognozowany deszcz pada dopiero teraz. No ale kolejna 50 pękła, a wczoraj nawet wyszło ciut powyżej 80. Także mimo fatalnej pogody nie było aż tak źle. Teraz jadę do rodzinki na dłużej ale w weekend zamierzam trochę roztoczańskim szlakiem pojechać. Tylko czy będzie pogoda? Bo ostatnio na trzy jazdy - dwie kończę w totalnym deszczu i uciekam przed gradem i grzmotami, a kolejny raz laduję w błocie (w sobotę w ostatniej chwili się wyratowałam przed totalną kąpielą w błotnym spa - skończyło się na niezłym poślizgu i totalnym ochlapaniu błotną papką). Po ulewach u nas co druga polna droga jest podobna do koryta rzeki, w lasach stoi woda - ogromne bajora są w miejscach gdzie nigdy wcześniej nawet małej kałuży nie widziałam... Kurcze, zimą lepiej już było! Masakra jakaś...