.png)
Dżejan napisał(a):Czy D2 Brno - Bratysława dalej są płyty betonowe czy już zrobili nowy asfalt, szczególnie po Czeskiej stronie
.png)
marekkowalak napisał(a):Dżejan napisał(a):Czy D2 Brno - Bratysława dalej są płyty betonowe czy już zrobili nowy asfalt, szczególnie po Czeskiej stronie
Zrobili asfalt.
.png)
Dżejan napisał(a):super, też się chyba tamtędy przejadę bo z Krakowa do Żyliny to mnie ostatni szlag trafiał jak jechałem.
A teraz z Brna na Bratysławę i 86 do Lenti będzie lepiej jechać.
.png)
Martini2000 napisał(a):Dżejan napisał(a):super, też się chyba tamtędy przejadę bo z Krakowa do Żyliny to mnie ostatni szlag trafiał jak jechałem.
Piszesz o odcinku w PL czy na SK Cię szlak trafiał ?
Ja też jeździłem przez Węgierską Górkę i dalej na SK HU, ale kupować dodatkowo CZ winietę i SK kawałek tylko autostrady zaliczyć ma sens ? Z czystej ciekawości pytam bo w tym roku jeszcze nie wiem którą trasę wybrać , na pewno będę kupował 1 dniowe żeby mieć na powrót alternatywę .
.png)
dids76 napisał(a):Martini2000 napisał(a):Dżejan napisał(a):super, też się chyba tamtędy przejadę bo z Krakowa do Żyliny to mnie ostatni szlag trafiał jak jechałem.
Ja też jeździłem przez Węgierską Górkę i dalej na SK HU, ale kupować dodatkowo CZ winietę i SK kawałek tylko autostrady zaliczyć ma sens ? Z czystej ciekawości pytam bo w tym roku jeszcze nie wiem którą trasę wybrać , na pewno będę kupował 1 dniowe żeby mieć na powrót alternatywę .
Kilka razy jechałem trasą przez Ostrawę - Brno - Bratysławę na Lenti. Jak dla mnie z wszystkich dróg przez Węgry ta jest najszybsza i najwygodniejsza. Fakt że dochodzi koszt czeskiej winiety.
.png)
Martini2000 napisał(a):
.png)
.png)
ANOOK napisał(a):A ja cały czas podglądam zaawansowanie prac na S1. Ponieważ wakacje w tym roku na przełomie września i października może się uda przejechać nową trasą od Oświęcimia do BB i widokowym objazdem Węgierskiej Górki.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi