Mikromir napisał(a):Jeśli będziesz w Plitwicach, Krkę sobie odpuść.
Co z tego wszystkiego wyjdzie to jeszcze sam nie wiem. Do 15 czerwca bo wtedy wybieram się do Chorwacji te moje plany jeszcze pewnie się pozmieniają
.png)
Mikromir napisał(a):Jeśli będziesz w Plitwicach, Krkę sobie odpuść.
.png)
Mikromir napisał(a):A gdzie zamierzasz osiąść na Pagu?
.png)
mszkudlarek36 napisał(a): Chciałbym też odwiedzić plażę, którą masz w avatarzeo ile się nie mylę jest to plaża na wyspie Pag w okolicach Metajny?
.png)
mszkudlarek36 napisał(a):Postanowiłem jednak, że na pierwszy raz odpuścimy sobie plan zwiedzenia jak największej liczby miejsc. Zbyt wiele czasu w samochodzie. Odwiedzimy Jeziora Plitwickie tam przenocujemy i następnego dnia ruszymy na wyspę Pag gdzie osiądziemy na dłużej i pomału bez pośpiechu zwiedzimy wyspę, ewentualnie jakiś wypad do Ninu lub Zadaru. Zastanawiam się jeszcze czy warto w czasie jednego pobytu odwiedzić Jeziora Plitwickie i wodospady Krka, czy jedno z powyższych sobie odpuścić?
.png)
Vjetar napisał(a):kaeres napisał(a):Też mam taki plan z Plitvicami.
Chcę je zwiedzić w drodze do Chorwacji. Ale 35km przed samymi Plitvicami ?
Trochę za daleko jak dla mnie.
Jak wyżej - Slunj jest OK. i zwiedzanie PJ stamtąd zrobiliśmy.
Polecam.
.png)
.png)
kaeres napisał(a):W Slunj są normalnie kwatery bez problemu czy trzeba coś rezerwować ?
Ja tam będę o świcie więc wolałbym się zapowiedzieć.
.png)
.png)
mszkudlarek36 napisał(a):Jak dla mnie to Slunj trochę za daleko. Będziemy mieć ze sobą rowery i chcielibyśmy z kwatery podjechać właśnie nimi do Jezior. Będę szukał raczej czegoś nie dalej niż 10 km.
.png)
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne