Ale potwierdzić to mogą Ci co nią jechali.
Jak nie chcesz płacić za D1 i R4 to jedziesz od Presova do granicy z Węgrami drogą alternatywną nr 68

PS. D1 jest już płatna od dawna, R4 od tego roku.
.png)

.png)
.png)
.png)
.png)
slawekzur napisał(a):Witam, mam pytanko-będę jechać przez Słowację (Barwinek-Presov-Kosice i dalej na Węgry). Czy da się ominąć drogi płatne? Widziałem, że obok płatnych autostrad biegną bezpłatne drogi. Tylko nie wiem dokładnie które odcinki są płatne. Czy ten odcinek koło Svidnika jest płatny? Dalej Presov-Kosice wiem że jest płatny ale obok biegnie chyba droga bezpłatna? I czy odcinek między Kosicami a granicą węgierską jest płatny?
.png)
Ludek napisał(a):kazow napisał(a):a austriacka, slowenska na dawnym przejsciu jadac od mikulova jak opisano powyzej, kupujesz tez powrotna (pamietaj zeby nakleic dopiero przed powrotem) i koniec zmartwien z winietami na caly urlop
Dlaczego naklejać dopiero przed powrotem?
.png)
.png)
aniapolitowicz napisał(a):Witam w tym roku poraz pierwszy jedziemy do Chorwacji na Wyspę Ciovo. Proszę o pomoc...Jaką najlepiej trasą jechac ruszamy z Płocka mazowieckie...i co z tymi winietami?? Po drodze lepiej kupic,czy wczesniej?? Help!!!
.png)
aniapolitowicz napisał(a):Witam w tym roku poraz pierwszy jedziemy do Chorwacji na Wyspę Ciovo. Proszę o pomoc...Jaką najlepiej trasą jechac ruszamy z Płocka mazowieckie...i co z tymi winietami?? Po drodze lepiej kupic,czy wczesniej?? Help!!!
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi