anakin napisał(a):Nie takie było pytanie....
Wszak zmieniłem z większości na sporą.... Każdy kieruję się jakimiś kryteriami.
W tym przypadku czytam opinie dodając 'wrogów' i odejmując 'przyjaciół'.
Tylko czytam i wyciągam wnioski. Ot.
anakin napisał(a):Nie takie było pytanie....
.png)
Bocian napisał(a):agata22051979 napisał(a):Z analizy literackiej ani logiki, to chyba mocny nie byłeś, co?
Ale widzę... Teraz jeszcze okulistyka nam się włącza
Zaczynasz pytać zamiast twierdzić? Zauważam poprawę.![]()
Nie wiem co tobie się włącza, w sumie to mnie to nie interesujeTy piszesz, ja czytam. Oczami. Czyli widzę. Z okulistą nie mam problemów, robię co rok profilaktykę i wzrok mam bardzo dobry, bez tego, nie mógłbym pracować
Kolejna kula w płocie...Ale staraj się, a może kiedyś ci się uda
![]()
I co w temacie banku kwater? Już o to nie walczysz?
agata22051979 napisał(a):........
Co do linkowania, to temat wciąż żywy, przecież niezablokowany
Inman, nie szukaj maila do Damiana, dała mi już Basia (ależ to brzmi) Chyba stanie (ależ to brzmi!) na Peljesacu+Vis, z przystankiem w Plitwicach
.png)
FUX napisał(a):Spanko w Rastoke i lanczyk koniecznie. Knajpka po lewej idąc wzdłuż wodospadów w dół.
agata22051979 napisał(a):FUX napisał(a):Spanko w Rastoke i lanczyk koniecznie. Knajpka po lewej idąc wzdłuż wodospadów w dół.
FUX, Rastoke to miejscowość? jakieś namiary masz? dasz? Grafiki wyglądają wprost fenomenalnie!
Inman, ok 2,5 tyg. W ubiegłym roku przez 23 dni przejechaliśmy od Istrii po Dubrownik, "robiąc" również Korczulę i Hvar. Mieszkaliśmy w Puli, Trogirze, Zastražišće, Vela Luce, Dubrowniku. Głównie jeździmy
agata22051979 napisał(a):FUX napisał(a):Spanko w Rastoke i lanczyk koniecznie. Knajpka po lewej idąc wzdłuż wodospadów w dół.
FUX, Rastoke to miejscowość? jakieś namiary masz? dasz? Grafiki wyglądają wprost fenomenalnie!
Inman, ok 2,5 tyg. W ubiegłym roku przez 23 dni przejechaliśmy od Istrii po Dubrownik, "robiąc" również Korczulę i Hvar. Mieszkaliśmy w Puli, Trogirze, Zastražišće, Vela Luce, Dubrowniku. Głównie jeździmy
.png)
.png)
mervik napisał(a): agata22051979 widzę że utrzymujesz tępo w tym Nowym Forum
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.