Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nowe forum - dyskusja

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty
Re: Nowe Forum

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.02.2013 22:04

anakin napisał(a):Nie takie było pytanie....

Wszak zmieniłem z większości na sporą.... Każdy kieruję się jakimiś kryteriami.
W tym przypadku czytam opinie dodając 'wrogów' i odejmując 'przyjaciół'.
Tylko czytam i wyciągam wnioski. Ot.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.02.2013 22:18

Anakin. Nawet zmieniłem sobie avatara...
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.02.2013 22:19

Nie w każdej grze występują Jokery. Często najwyższą kartą jest as. :D
agata22051979
Croentuzjasta

Postnapisał(a) agata22051979 » 21.02.2013 22:50

Bocian napisał(a):
agata22051979 napisał(a):Z analizy literackiej ani logiki, to chyba mocny nie byłeś, co?
Ale widzę... Teraz jeszcze okulistyka nam się włącza :)

Zaczynasz pytać zamiast twierdzić? Zauważam poprawę. :mrgreen:
Nie wiem co tobie się włącza, w sumie to mnie to nie interesuje :) Ty piszesz, ja czytam. Oczami. Czyli widzę. Z okulistą nie mam problemów, robię co rok profilaktykę i wzrok mam bardzo dobry, bez tego, nie mógłbym pracować :) Kolejna kula w płocie...Ale staraj się, a może kiedyś ci się uda :mrgreen:
I co w temacie banku kwater? Już o to nie walczysz? :lol:

Bocian-ku, skoro sam nie odpowiadasz - zatem było to pytanie. Ale retoryczne.
Ależ Ty sam się wmanewrowujesz, aż przykro patrzeć :cry:
Co do linkowania, to temat wciąż żywy, przecież niezablokowany :)
Inman, nie szukaj maila do Damiana, dała mi już Basia (ależ to brzmi ;)) Chyba stanie (ależ to brzmi!) na Peljesacu+Vis, z przystankiem w Plitwicach
FUX
Weteran

Postnapisał(a) FUX » 21.02.2013 22:57

Spanko w Rastoke i lanczyk koniecznie. Knajpka po lewej idąc wzdłuż wodospadów w dół.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.02.2013 23:02

agata22051979 napisał(a):........
Co do linkowania, to temat wciąż żywy, przecież niezablokowany :)
Inman, nie szukaj maila do Damiana, dała mi już Basia (ależ to brzmi ;)) Chyba stanie (ależ to brzmi!) na Peljesacu+Vis, z przystankiem w Plitwicach

Tak tak czytałem. A jeśli chodzi o plany to chyba zbyt duży teren do ogarnięcia na raz. Radzę się zastanowić i raczej na kilka wakacji to rozłożyć.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.02.2013 23:03

No chyba, że to ma trwać przynajmniej trzy tygodnie. :D
agata22051979
Croentuzjasta

Postnapisał(a) agata22051979 » 21.02.2013 23:09

FUX napisał(a):Spanko w Rastoke i lanczyk koniecznie. Knajpka po lewej idąc wzdłuż wodospadów w dół.

FUX, Rastoke to miejscowość? jakieś namiary masz? dasz? Grafiki wyglądają wprost fenomenalnie!

Inman, ok 2,5 tyg. W ubiegłym roku przez 23 dni przejechaliśmy od Istrii po Dubrownik, "robiąc" również Korczulę i Hvar. Mieszkaliśmy w Puli, Trogirze, Zastražišće, Vela Luce, Dubrowniku. Głównie jeździmy
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.02.2013 23:15

agata22051979 napisał(a):
FUX napisał(a):Spanko w Rastoke i lanczyk koniecznie. Knajpka po lewej idąc wzdłuż wodospadów w dół.

FUX, Rastoke to miejscowość? jakieś namiary masz? dasz? Grafiki wyglądają wprost fenomenalnie!

Inman, ok 2,5 tyg. W ubiegłym roku przez 23 dni przejechaliśmy od Istrii po Dubrownik, "robiąc" również Korczulę i Hvar. Mieszkaliśmy w Puli, Trogirze, Zastražišće, Vela Luce, Dubrowniku. Głównie jeździmy

A ... no jeśli taki koczowniczo-cygański :D tryb wypoczywania prowadzisz to jak najbardziej. Ja jakoś tak pozostaje zazwyczaj w trybie stand-by przebywając na wakacjach :D
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.02.2013 23:19

agata22051979 napisał(a):

A na Brač byłaś? Bo to chyba moja ulubiona wyspa. Może ze względów sentymentalnych :D
agata22051979
Croentuzjasta

Postnapisał(a) agata22051979 » 21.02.2013 23:55

Inman, na Brac jeszcze nie byłam. To będzie dopiero mój 2-gi raz. W znaczeniu: w Chorwacji :) Nie liczę pierwszego razu, bo byliśmy tylko 4-5h w Dubrowniku wycieczkowcem.
A i tak piszesz, że szybko zaliczam. Nie do końca mamy cygańsko-koczowniczo tryb, bo na kwaterkach i z małym dzidziusiem, to się nie da szaleć:) A tym razem to ma być właśnie taki stand-by, bo tylko 2 główne lokalizacje (zapomniałam, że w ubiegłym roku zaczynaliśmy od Zagrzebia, a nie od Puli, gdzie mieliśmy 2 noclegi z buta do starówki rzut beretem :)
mervik
Koneser

Postnapisał(a) mervik » 22.02.2013 00:59

.
Ostatnio edytowano 23.02.2013 16:47 przez mervik, łącznie edytowano 2 razy
Lidija Bacic Fan
Croentuzjasta

Postnapisał(a) Lidija Bacic Fan » 22.02.2013 07:40

mervik napisał(a): agata22051979 widzę że utrzymujesz tępo w tym Nowym Forum :D

Tempo, znowu będę krytykiem.
weldon
Legenda

Postnapisał(a) weldon » 22.02.2013 08:13

Lidija Bacic Fan napisał(a):
mervik napisał(a): agata22051979 widzę że utrzymujesz tępo w tym Nowym Forum :D

Tempo, znowu będę krytykiem.

A to nie zależy od kontekstu? ;)
mervik
Koneser

Postnapisał(a) mervik » 22.02.2013 08:52

:
Ostatnio edytowano 23.02.2013 16:45 przez mervik, łącznie edytowano 3 razy
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone