Re: Nowe Forum
napisał(a) agata22051979 » 21.02.2013 12:50
Oj Bocian-ku! Ubawiłam się setnie

Jak to dobrze zacząć dzień z uśmiechem na ustach

Jakżem Ci wdzięczną i obowiązaną! Już myślałam, że wrócimy do nudnego tematu linkowania, a tu Bocian znów dostarcza rozrywki

A skoro lubisz przeglądać wpisy z przeszłości, to - proszę - choć czytaj ze zrozumieniem. Mój pierwszy wpis o przedszkolu był tylko figurą retoryczną. W drugim, nie wysyłałam Cię do podstawówki, tylko wskazałam pozycję podręcznikową, żebyś mógł uzupełnić wiedzę z zakresu zasad pisowni i interpunkcji, jako że - jak sam pisałeś -rażą Cię błędy innych. Nic na to nie poradzę, że to podręcznik z podstawówki - zdaje się z 4 lub najdalej 5 klasy (?). Może któraś mama nam pomoże z dokładnym namiarem na książkę, która akurat ma ucznia przerabiającego te tematy? Chyba nawet może dać linka do stronki www, bo to nie kwatera

Do podstawówki nie musisz wracać, wystarczy że sobie poczytasz

Tak, tak, Bocianie, ja i Inman, to ta sama osoba

Basiulinku, dziękuję za odzew. Wiem, że jestem nowa na forum, ale to chyba nie tylko chodzi o fakt bycia nowicjuszem, aby linki uważać za przydatne. Po prostu czasem się urobimy w szukaniu kwater, jakąś znajdziemy, a później nawet nie możemy o takąż dopytać. Dodatkowa funkcjonalność, która zostaje utracona, to również brak możliwości skorzystania z linków, które ktoś wklejał wcześniej w odpowiedzi na zapytania z poleceniami.
Lidija, przestań! Nic się nie wzburzam, bo mam dobry nastrój. Dzięki niezawodnemu Bocian-kowi!

(Choć akurat w tym względzie, wydaje mi się, że rację ma Bocian.) Który nota bene odmawia nam prawa głosu

Ostatnio edytowano 21.02.2013 12:57 przez
agata22051979, łącznie edytowano 1 raz