Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nowe forum - dyskusja

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bocian
zbanowany
Re: Nowe Forum

Postnapisał(a) Bocian » 21.02.2013 16:42

agata22051979 napisał(a):Och, to kwestia bardziej skomplikowana. Wkraczamy w rejony filozofii (Gorgiasz i następcy :)) A może cały świat to wytwór naszej wyobraźni i właśnie jest tylko tak, jak nam się wydaje?
Btw, wiem, że lubisz się powtarzać

Chcesz żyć w świecie swojej wyobraźni, żyj. Nic mi do tego :)
Kolejny dowód na to, że tak jest, masz w swojej wypowiedzi. Ty wiesz, że ja coś lubię, kompletnie mnie nie znając. :) Ale widzę, prezentujesz postawę, że ty wiesz wszystko o wszystkich :mrgreen:
Jeśli tak lubisz... Ale kolejny raz się mylisz. Nie lubię się powtarzać, są po prostu ludzie, którzy wymagają żeby coś im powtórzyć. Taka percepcja. :lol:
I czy nie czas abyś ponownie zaczęła narzekać, ze nie ma banku kwater? :)
agata22051979
Croentuzjasta

Postnapisał(a) agata22051979 » 21.02.2013 17:25

Bocian napisał(a):
agata22051979 napisał(a):Och, to kwestia bardziej skomplikowana. Wkraczamy w rejony filozofii (Gorgiasz i następcy :)) A może cały świat to wytwór naszej wyobraźni i właśnie jest tylko tak, jak nam się wydaje?
Btw, wiem, że lubisz się powtarzać

Chcesz żyć w świecie swojej wyobraźni, żyj. Nic mi do tego :)
Kolejny dowód na to, że tak jest, masz w swojej wypowiedzi. Ty wiesz, że ja coś lubię, kompletnie mnie nie znając. :) Ale widzę, prezentujesz postawę, że ty wiesz wszystko o wszystkich :mrgreen:
Jeśli tak lubisz... Ale kolejny raz się mylisz. Nie lubię się powtarzać, są po prostu ludzie, którzy wymagają żeby coś im powtórzyć. Taka percepcja. :lol:
I czy nie czas abyś ponownie zaczęła narzekać, ze nie ma banku kwater? :)

Z analizy literackiej ani logiki, to chyba mocny nie byłeś, co?
Ale widzę... Teraz jeszcze okulistyka nam się włącza :)
Lidija Bacic Fan
Croentuzjasta

Postnapisał(a) Lidija Bacic Fan » 21.02.2013 17:27

Bocian napisał(a):
Lidija Bacic Fan napisał(a):Albo pomysłodawca, albo pomysł. Czyli takie zdanie: "Czy ten pomysłodawca odstąpił od tego?". Drugie zdanie: "Czy Inman odstąpił od tego pomysłu".
BTW klonowania jako biolog generalnie jestem przeciw. Pomijając pewne bardzo szczególne wyjątki.

Cóż, przed tak wybitnym poetą, erudytą, mogę tylko uchylić kapelusza... :lol:

Nie licz Bocianie, że będę złośliwy w stosunku do Twojej osoby. To nie moja bajka.
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 21.02.2013 19:27

Nawet mi przez myśl nie przeszło, że mógłbym na to liczyć :mrgreen:
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 21.02.2013 19:31

agata22051979 napisał(a):Z analizy literackiej ani logiki, to chyba mocny nie byłeś, co?
Ale widzę... Teraz jeszcze okulistyka nam się włącza :)

Zaczynasz pytać zamiast twierdzić? Zauważam poprawę. :mrgreen:
Nie wiem co tobie się włącza, w sumie to mnie to nie interesuje :) Ty piszesz, ja czytam. Oczami. Czyli widzę. Z okulistą nie mam problemów, robię co rok profilaktykę i wzrok mam bardzo dobry, bez tego, nie mógłbym pracować :) Kolejna kula w płocie...Ale staraj się, a może kiedyś ci się uda :mrgreen:
I co w temacie banku kwater? Już o to nie walczysz? :lol:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.02.2013 21:35

agata22051979 napisał(a):
Basiulinek napisał(a):
agata22051979 napisał(a):a ja poproszę :)

Mowisz - masz! :lol:

Basiu, bardzo dziękuję i poproszę też o to, gdzie święty spokój :)

Znaczy, już szukać nie muszę :D
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.02.2013 21:38

Bocian napisał(a):Kiedy będzie nowe forum?

O bocian przyleciał...
Kiedyś nawet się zastanawiałem, o co komuś chodzić może. Teraz już wiem.
Jak i zapewne większość forumowiczów.
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 21.02.2013 21:42

Jak tylko w kwestii formalnej.
Kim jest większość?
Tak z ciekawości pytam.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.02.2013 21:45

Bocian napisał(a):
agata22051979 napisał(a):
Bocian napisał(a):Kiedy będzie nowe forum?

Bocian, powtarzasz się :)

Taki był zamysł jednego z użytkowników, który to wyraził swoje wielkie oburzenie i zamiar stworzenia nowego forum. Pytam więc po raz kolejny, przypominam, taki jest tytuł wątku, kiedy nastąpi to utworzenie? Kiedy będzie nowe forum? Czy ten pomysłodawca może odstąpił od tego pomysłu?

Znaczy Tobie Bocian się wydaje, że stworzenie nowego forum trwa kilka dni? No jeśli tak sądzisz to lepiej w ogóle w tej sprawie głosu nie zabieraj. Po prostu jesteś informatycznym dyletantem. Proszę nie zabieraj głosu. Ja wiem, że w tym kraju każdy, kto sobie 'złoży' komputer lub zainstaluje system operacyjny jest genialnym informatykiem. Może pozostań jednak przy tym co potrafisz w tej dziedzinie. Czyli mechanicznym klepaniu w klawisze klawiatury.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.02.2013 21:48

anakin napisał(a):Jak tylko w kwestii formalnej.
Kim jest większość?
Tak z ciekawości pytam.

Anakin. Ciebie do niej zaliczyć nie powinienem jak rozumiem. Ok. Spora liczba użytkowników forum. Lepiej?
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.02.2013 21:49

Kim jest większość?
Tak z ciekawości pytam.

A propos. Ty to jeszcze Anakin czy już Joker?
Tak z ciekawości pytam.
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 21.02.2013 21:50

inman napisał(a): Anakin. Ciebie do niej zaliczyć nie powinienem jak rozumiem. Ok. Spora liczba użytkowników forum. Lepiej?

Ja nie wiem jakimi kryteriami się kierujesz więc niestety na to pytanie Ci nie odpowiem.
Ale tak na logikę.
Czy spora liczba to już większość?
inman napisał(a):A propos. Ty to jeszcze Anakin czy już Joker?
Tak z ciekawości pytam.

Jam Milijon...
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.02.2013 21:51

Kim jest większość?
Tak z ciekawości pytam.

A tak właściwie co za różnica. Obie postaci równie tragiczne. :D
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.02.2013 21:53

anakin napisał(a):
inman napisał(a): Anakin. Ciebie do niej zaliczyć nie powinienem jak rozumiem. Ok. Spora liczba użytkowników forum. Lepiej?

Ja nie wiem jakimi kryteriami się kierujesz więc niestety na to pytanie Ci nie odpowiem.
Ale tak na logikę.
Czy spora liczba to już większość?
inman napisał(a):A propos. Ty to jeszcze Anakin czy już Joker?
Tak z ciekawości pytam.

Jam Milijon...

No tak to kochaj i cierp.....
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 21.02.2013 21:56

Nie takie było pytanie....
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone