Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nowe forum - dyskusja

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
agata22051979
Croentuzjasta
Re: Nowe Forum

Postnapisał(a) agata22051979 » 20.02.2013 13:03

Lidija Bacic Fan napisał(a):Agato tak się składa, że znam historię Hrvatskiej o wiele lepiej niż przypuszczasz.
BTW krytyki i mojej skromnej osoby, nie znasz mnie. Być może, gdybyś poznała mnie lepiej, zmieniłabyś na mój temat zdanie. Zapraszam na Forum Zwierzaki (nick zoolog). Mam nadzieję, że czytając tamtejsze posty zweryfikujesz jakże niekorzystny mój wizerunek w Twoich oczach.

Lidija, nie znam Cię, Ty nie znasz mnie. Nie znamy się. Może faktycznie zrehabilitujesz się jeszcze w moich oczach ;)

Jeśli mogę się wypowiedzieć w kwestii kasowania kawałków odbiegających od głównego nurtu, to jestem przeciwna. Jest to świetna ilustracja tego, jak łatwo zajmować się czym innym przez wiele stron i jak można dywagować na mniej lub bardziej ważkie tematy tracąc główny cel z oczu :) Jednak nie sądzę, żeby to były śmieci. Po prostu dygresje, które pozwalają poznać osoby, z którymi rozmawiamy i zastanowić się, że może ten ktoś to jednak nie jest taki głupi i może warto się zastanowić nad jego propozycją. Albo wręcz przeciwnie ;)

Btw, co uważacie o tych nieszczęsnych linkach kwater?
FUX
Weteran

Postnapisał(a) FUX » 20.02.2013 14:01

Linki do kwater w rozumieniu „prywatnym" skończyły się przez harcowników z fan klubu Daria z Vodic, Tribunj i nie wiem jeszcze gdzie.
Wszyscy mogą im „podziękować" :evil: za wkład wniesiony do zatracenia jednej z funkcji forum.

Jestem za przywróceniem starego układu.

Zachowania takie, jak fanklubu i jego nieustającej promocji powinny być wycinane a kilkukrotna recydywa skutecznie i długotrwale banowana.
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 20.02.2013 14:54

Jacek S napisał(a):Przecież i tak oftopujesz... :lol:

Co z tego? Pytanie było czy można a nie czy ja to robię?
Z
Cromaniak

Postnapisał(a) Z » 20.02.2013 15:13

Jasne FUX :D ,znów Ci się mania śledcza uaktywniła.I odbij w końcu od jak nas tam nazwałeś harcowników,nie bardzo rozumiem czy Ty na wakacje to jeżdżisz jak na stypę ponieważ ja się u człowieka dobrze bawiłem i tym się tu dzielę.
agata22051979
Croentuzjasta

Postnapisał(a) agata22051979 » 20.02.2013 15:55

Z napisał(a):Jasne FUX :D ,znów Ci się mania śledcza uaktywniła.I odbij w końcu od jak nas tam nazwałeś harcowników,nie bardzo rozumiem czy Ty na wakacje to jeżdżisz jak na stypę ponieważ ja się u człowieka dobrze bawiłem i tym się tu dzielę.

Z, a na temat?
FUX
Weteran

Postnapisał(a) FUX » 20.02.2013 16:11

No właśnie; merytorycznie.

Wycieczki osobiste odpuść.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.02.2013 16:48

agata22051979 napisał(a):
Moja frustracja też stąd pochodzi, bo teoretycznie można by np. łatwiej bezpośrednio dotrzeć do właściciela, gdyby ktoś znał daną miejscówkę i nie trzeba przepłacać.
Miałam teraz takie dwa kejsy w przypadku 1. apartamentu w Vis na Vis, u pośrednika cena za apartament: 59 E, u właściciela: 40E; 2. domeku nad morzem Milna: u pośrednika 100E, u właściciela 60E (i na razie nic nie negocjowałam!, wyjściowo!)

A Ty masz bezpośrednie namiary na Damiana?

Mam gdzieś wizytówkę. Muszę tylko poszukać.
Z
Cromaniak

Postnapisał(a) Z » 20.02.2013 17:51

Z napisał(a):Jasne FUX :D ,znów Ci się mania śledcza uaktywniła.I odbij w końcu od jak nas tam nazwałeś harcowników,nie bardzo rozumiem czy Ty na wakacje to jeżdżisz jak na stypę ponieważ ja się u człowieka dobrze bawiłem i tym się tu dzielę.

Z, a na temat?

A na temat linków to nie ma co pisać, wszystko już zostało przemielone kilka razy,wystarczy poszukać.
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 20.02.2013 18:47

Bocian napisał(a):
Jacek S napisał(a):Przecież i tak oftopujesz... :lol:

Co z tego? Pytanie było czy można a nie czy ja to robię?

Liczysz Sławek na odpowiedź?
Basiulinek
Cromaniak

Postnapisał(a) Basiulinek » 20.02.2013 19:10

inman napisał(a):Mam gdzieś wizytówkę. Muszę tylko poszukać.

Ja mam po reka :mrgreen:
Komu podeslac? ;)
numenius
Croentuzjasta

Postnapisał(a) numenius » 20.02.2013 19:35

Ciąć, ograniczać, podsłuchiwać, podglądać, recenzować, cenzurować, zakazywań, nakazywać, wycinać, a za linkowanie biczować. Na końcu troszeczkę hipokryzji: niech żyje wolność słowa!
IMHO jedno z najlepszych forów tematycznych w internecie, a zasada zakazu linkowania rodem z minionej epoki.
Chcę po prostu podać adres internetowy strony "home" apartamentu, który wybrałem na wypoczynek, na który zamierzam się wybrać z żoną, dziećmi i być może zabrać rodziców i zapytać forumowiczów, czy ktoś nie ma ewentualnie złych wspomnień z pobytu w tym apartamencie. Czy coś jest w tym złego? Czy to jest reklama?
Funkcjonowała jakiś czas temu "czarna lista apartamentów" i Cro.pl się nie zawaliło, i nie ucierpiała Chorwacja.

Poljica koło Mariny, apartamenty "Ana" - był ktoś z Was?
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 20.02.2013 20:08

Kiedy będzie nowe forum?
agata22051979
Croentuzjasta

Postnapisał(a) agata22051979 » 20.02.2013 20:09

Basiulinek napisał(a):
inman napisał(a):Mam gdzieś wizytówkę. Muszę tylko poszukać.

Ja mam po reka :mrgreen:
Komu podeslac? ;)

a ja poproszę :)
agata22051979
Croentuzjasta

Postnapisał(a) agata22051979 » 20.02.2013 23:01

Bocian napisał(a):Kiedy będzie nowe forum?

Bocian, powtarzasz się :)
agata22051979
Croentuzjasta

Postnapisał(a) agata22051979 » 20.02.2013 23:08

Z napisał(a):

Z, a na temat?

A na temat linków to nie ma co pisać, wszystko już zostało przemielone kilka razy,wystarczy poszukać.

Z-cie, ja Cię nie atakuję, tylko naprawdę zależy mi na Twojej opinii :)

Właśnie tak słyszałam, że już w wielu miejscach był temat linkowania mielony, powracał jak boomerang (lub zły sen ;)) to tu, to ówdzie. Ale chyba warto zebrać opinie użytkowników w jednym miejscu, aby móc jeden, ogólny wniosek wyciągnąć :) I może uda się coś zmienić...
Proszę o odzew, Twój głos się liczy i nie jest lekceważony :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone