Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nowe forum - dyskusja

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Basiulinek
Cromaniak
Re: Nowe Forum

Postnapisał(a) Basiulinek » 20.02.2013 23:43

agata22051979 napisał(a):a ja poproszę :)

Mowisz - masz! :lol:
agata22051979
Croentuzjasta

Postnapisał(a) agata22051979 » 20.02.2013 23:52

Basiulinek napisał(a):
agata22051979 napisał(a):a ja poproszę :)

Mowisz - masz! :lol:

Basiu, bardzo dziękuję i poproszę też o to, gdzie święty spokój :)
agata22051979
Croentuzjasta

Postnapisał(a) agata22051979 » 20.02.2013 23:56

agata22051979 napisał(a):Proszę o odzew, Twój głos się liczy i nie jest lekceważony :)

sama się uśmiałam, jak to przeczytałam :)

Basia, a Ty co sądzisz w temacie?
Basiulinek
Cromaniak

Postnapisał(a) Basiulinek » 21.02.2013 00:19

Wiesz.... szczerze mowiac - nigdy nie korzystalam z "banku kwater".
Na pewno moze byc przydatny dla nowicjuszy.

Sposob, w ktory wlasnie przekazalam Ci info tez nie jest zly ;)
Bardziej pracochlonny, ale ...... da sie! :mrgreen:

Pozwol,ze pozostane neutralna w temacie ;)

:papa:
Z
Cromaniak

Postnapisał(a) Z » 21.02.2013 08:30

Z-cie, ja Cię nie atakuję, tylko naprawdę zależy mi na Twojej opinii :)

Właśnie tak słyszałam, że już w wielu miejscach był temat linkowania mielony, powracał jak boomerang (lub zły sen ;)) to tu, to ówdzie. Ale chyba warto zebrać opinie użytkowników w jednym miejscu, aby móc jeden, ogólny wniosek wyciągnąć :) I może uda się coś zmienić...
Proszę o odzew, Twój głos się liczy i nie jest lekceważony :)[/quote]

Agato luzik żaden atak :D ,widzę że nie jesteś w temacie kasowania postów z linkami,niema sensu kopać się z koniem(obawiam się że wszystko już zostało powiedziane). Próbowano już przywrócić te tematy niestety bez skutku,JOLAMIK prowadziła relację przez 100stron a inkwizycja jednym ruchem wywaliła ją w kosmos.Nie można było wywalić linku , obawiam się że nie było ich dziesiątki ponieważ gospodarz ma jedną stronę internetową :lol:
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 21.02.2013 09:29

agata22051979 napisał(a):
Bocian napisał(a):Kiedy będzie nowe forum?

Bocian, powtarzasz się :)

Taki był zamysł jednego z użytkowników, który to wyraził swoje wielkie oburzenie i zamiar stworzenia nowego forum. Pytam więc po raz kolejny, przypominam, taki jest tytuł wątku, kiedy nastąpi to utworzenie? Kiedy będzie nowe forum? Czy ten pomysłodawca może odstąpił od tego pomysłu?
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 21.02.2013 09:30

agata22051979 napisał(a):... aby móc jeden, ogólny wniosek wyciągnąć :)

I admin już go wyciągnął, o czym informował cię nie raz.
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 21.02.2013 09:31

Basia, a Ty co sądzisz w temacie?

Tematem wątku jest nowe forum a nie bank kwater.
Lidija Bacic Fan
Croentuzjasta

Postnapisał(a) Lidija Bacic Fan » 21.02.2013 09:49

Bocian napisał(a):
Bocian napisał(a):Kiedy będzie nowe forum?

Bocian, powtarzasz się :)

Taki był zamysł jednego z użytkowników, który to wyraził swoje wielkie oburzenie i zamiar stworzenia nowego forum. Pytam więc po raz kolejny, przypominam, taki jest tytuł wątku, kiedy nastąpi to utworzenie? Kiedy będzie nowe forum? Czy ten pomysłodawca może odstąpił od tego pomysłu?

Pomysłodawca od pomysłu to piękny przykład masła maślanego. Zapewne Agata znowu się wzburzy, iż tylko krytykuję. Niestety nie mogłem się powstrzymać.
Basiulinek
Cromaniak

Postnapisał(a) Basiulinek » 21.02.2013 09:52

Masz racje Bocianie... Tak latwo mozna zboczyc z tematu... ;)
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 21.02.2013 09:56

Lidija Bacic Fan napisał(a):Pomysłodawca od pomysłu to piękny przykład masła maślanego. Zapewne Agata znowu się wzburzy, iż tylko krytykuję. Niestety nie mogłem się powstrzymać.

Dialog był spokojny, do czasu jak na moje ogólne stwierdzenia dotyczące pewnych zjawisk i wyrażenia mojego osobistego zdania na ten temat, nie zaczęła odpowiadać AP i wysyłać mnie do podstawówki i przedszkola :mrgreen:
A pomysł nowego forum, nie pierwszy raz, powstał... i przeminął. Jak zwykle. :mrgreen:
Lidija Bacic Fan
Croentuzjasta

Postnapisał(a) Lidija Bacic Fan » 21.02.2013 11:02

Bocian napisał(a):
Lidija Bacic Fan napisał(a):Pomysłodawca od pomysłu to piękny przykład masła maślanego. Zapewne Agata znowu się wzburzy, iż tylko krytykuję. Niestety nie mogłem się powstrzymać.

Dialog był spokojny, do czasu jak na moje ogólne stwierdzenia dotyczące pewnych zjawisk i wyrażenia mojego osobistego zdania na ten temat, nie zaczęła odpowiadać AP i wysyłać mnie do podstawówki i przedszkola :mrgreen:
A pomysł nowego forum, nie pierwszy raz, powstał... i przeminął. Jak zwykle. :mrgreen:

A ja nie o tym. Zabrałem głos w sprawie Twojego błędu gramatycznego.
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 21.02.2013 11:05

Lidija Bacic Fan napisał(a):
Bocian napisał(a):

A ja nie o tym. Zabrałem głos w sprawie Twojego błędu gramatycznego.

Twierdzisz, że to pleonazm? Pomysłodawca nie może mieć pomysłu?
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 21.02.2013 11:08

A tak jeszcze w innym temacie, skoro można walić OT, to poczytałem sobie posty inmana i ma on bardzo podobną cechę do Agaty, z kim rozmawia na forum, to wysyła go do podstawówki :) Czyżby jakiś klon?
Josko Bulic
Cromaniak

Postnapisał(a) Josko Bulic » 21.02.2013 11:57

Bocian napisał(a):A tak jeszcze w innym temacie, skoro można walić OT, to poczytałem sobie posty inmana i ma on bardzo podobną cechę do Agaty, z kim rozmawia na forum, to wysyła go do podstawówki :) Czyżby jakiś klon?
Nie denerwuj sie Roda prijatelju stary jeszcie troche i klonowanie bendzie na dzien dobry.Idom moderne czasy a my sie muszyme dostosowacz do tego.Może to nie bendzie take żle bo na pszyklad można bendzie żone sklonowacz w kilka egzenplażuw ha ha :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone