agata22051979 napisał(a):a ja poproszę
Mowisz - masz!
.png)
Basiulinek napisał(a):agata22051979 napisał(a):a ja poproszę
Mowisz - masz!
.png)
agata22051979 napisał(a):Proszę o odzew, Twój głos się liczy i nie jest lekceważony
.png)

.png)
agata22051979 napisał(a):Bocian napisał(a):Kiedy będzie nowe forum?
Bocian, powtarzasz się
.png)
Bocian napisał(a):agata22051979 napisał(a):Bocian napisał(a):Kiedy będzie nowe forum?
Bocian, powtarzasz się
Taki był zamysł jednego z użytkowników, który to wyraził swoje wielkie oburzenie i zamiar stworzenia nowego forum. Pytam więc po raz kolejny, przypominam, taki jest tytuł wątku, kiedy nastąpi to utworzenie? Kiedy będzie nowe forum? Czy ten pomysłodawca może odstąpił od tego pomysłu?
Lidija Bacic Fan napisał(a):Pomysłodawca od pomysłu to piękny przykład masła maślanego. Zapewne Agata znowu się wzburzy, iż tylko krytykuję. Niestety nie mogłem się powstrzymać.
.png)
Bocian napisał(a):Lidija Bacic Fan napisał(a):Pomysłodawca od pomysłu to piękny przykład masła maślanego. Zapewne Agata znowu się wzburzy, iż tylko krytykuję. Niestety nie mogłem się powstrzymać.
Dialog był spokojny, do czasu jak na moje ogólne stwierdzenia dotyczące pewnych zjawisk i wyrażenia mojego osobistego zdania na ten temat, nie zaczęła odpowiadać AP i wysyłać mnie do podstawówki i przedszkola![]()
A pomysł nowego forum, nie pierwszy raz, powstał... i przeminął. Jak zwykle.
Lidija Bacic Fan napisał(a):Bocian napisał(a):Lidija Bacic Fan napisał(a):Pomysłodawca od pomysłu to piękny przykład masła maślanego. Zapewne Agata znowu się wzburzy, iż tylko krytykuję. Niestety nie mogłem się powstrzymać.
Dialog był spokojny, do czasu jak na moje ogólne stwierdzenia dotyczące pewnych zjawisk i wyrażenia mojego osobistego zdania na ten temat, nie zaczęła odpowiadać AP i wysyłać mnie do podstawówki i przedszkola![]()
A pomysł nowego forum, nie pierwszy raz, powstał... i przeminął. Jak zwykle.
A ja nie o tym. Zabrałem głos w sprawie Twojego błędu gramatycznego.
.png)
Nie denerwuj sie Roda prijatelju stary jeszcie troche i klonowanie bendzie na dzien dobry.Idom moderne czasy a my sie muszyme dostosowacz do tego.Może to nie bendzie take żle bo na pszyklad można bendzie żone sklonowacz w kilka egzenplażuw ha haBocian napisał(a):A tak jeszcze w innym temacie, skoro można walić OT, to poczytałem sobie posty inmana i ma on bardzo podobną cechę do Agaty, z kim rozmawia na forum, to wysyła go do podstawówkiCzyżby jakiś klon?
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.