Bocian napisał(a):Kuboty ze skarpetami na nogach
Marek358 napisał(a):Trudno już dostać...
hrupek666 napisał(a):To to już w głowie mi się nie mieści bo chyba trzeba użyć dwóch zwykłych widelców![]()
hrupek666 napisał(a):Wy lubicie wydawać pieniądze na wakacjach i się tym szczycicie,dla mnie jest to szpan dla was coś normalnego.

.png)
Bocian napisał(a):hrupek666 napisał(a):To to już w głowie mi się nie mieści bo chyba trzeba użyć dwóch zwykłych widelców![]()
Widzisz, trochę odstajesz kolegoale w Firmie są kursy, jakiś czas temu widziałem coś w temacie wina
hrupek666 napisał(a):Wy lubicie wydawać pieniądze na wakacjach i się tym szczycicie,dla mnie jest to szpan dla was coś normalnego.
Nikt się tym nie szczyci. Chodzenie do knajpy to szpan? Ale skarpet nie nosisz do sandałów?
razpol napisał(a):Ja pisałem o bigosie.Chodziło mi głównie o zachowanie w konkretnej sytuacji, którą widziałem. Ten schabowy był takim symbolem, wierzę, że nie każdy kto wiezie weki tak się z nimi wozi po wybrzeżach.
.png)
Bocian napisał(a):razpol napisał(a):Ja pisałem o bigosie.Chodziło mi głównie o zachowanie w konkretnej sytuacji, którą widziałem. Ten schabowy był takim symbolem, wierzę, że nie każdy kto wiezie weki tak się z nimi wozi po wybrzeżach.
W komplecie jest do tego rozciągnięta naramka![]()
.png)
Bocian napisał(a):Japonki porażka. Szczególnie zakładane zawsze i do wszystkiego.
ynka napisał(a):Bocian napisał(a):razpol napisał(a):Ja pisałem o bigosie.Chodziło mi głównie o zachowanie w konkretnej sytuacji, którą widziałem. Ten schabowy był takim symbolem, wierzę, że nie każdy kto wiezie weki tak się z nimi wozi po wybrzeżach.
W komplecie jest do tego rozciągnięta naramka![]()
Co to jest "naramka" ?
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.