BTW świetna relacja, bardzo zabawna i przyciąga wielu widzów, nawet takich debiutantów jak ja
.png)
.png)
gusia-s napisał(a):Bez przesadyzmuuuu i wykrętasów ... to dopiero jutro
Założysz kask ... in plus ... nie trzeba się fryzować.
Założysz google in plus ... nie trzeba się malować.
Założysz uniform ... in plus ... nie trzeba się stroić.
To co to za szykowanie![]()
, ale w kiecce...png)
pomorzanka zachodnia napisał(a):U mnie w mieście też byli.. Miałam okazję pooglądać sobie przejazd Mikołajów na motorach dzisiaj rano jak byłam w pracy(okna wychodzą na główną ulicę) I już się wcale nie dziwię, że trzeba się przygotować. Niektóre motocykle były ustrojone jak choinki, inne za to wiozły prezenty lub urocze Śnieżynki na siodełkach za Mikołajami.
![]()
BTW świetna relacja, bardzo zabawna i przyciąga wielu widzów, nawet takich debiutantów jak ja
.png)
Że bez obcasów to jeszcze rozumiem ale żeby całkiem bosą stópkąKaterina napisał(a): ... Ja najchętniej pojechałabym tak...
Katerina napisał(a): ... popatrzcie jak było w Gdyni dzisiaj - absolutnie abstrakcyjnie i fantastycznie...
No wreszcieKaterina napisał(a):... kończę już te mikołajowe sprawy i zabieram się za ciąg dalszy...
.png)
.png)
Katerina napisał(a):gusia-saż się wzięłam i z Wenecją moją ruszyłam z tych nudów![]()
Jak masz jeszcze jednak te obcasy niepozdzierane to również zapraszam
Podeślij link do relacji, bo chyba mnie zawiało na tym zlocie i nie mogę znaleźć
.png)
A to Mikołaje na zlocie cycali, że zawiałoKaterina napisał(a): ... Podeślij link do relacji, bo chyba mnie zawiało na tym zlocie i nie mogę znaleźć
Wystarczy, że coś sterczy pionowo w górę i nawet sie nie rusza i jaka euforiabeatabm napisał(a): ... Katerina motory i Mikołaje mogą być ale te maszty na ich tle......

.png)
Katerina napisał(a):gusia-sA to Mikołaje na zlocie cycali, że zawiało
beatabm napisał(a):
... Katerina motory i Mikołaje mogą być ale te maszty na ich tle......
Wystarczy, że coś sterczy pionowo w górę i nawet sie nie rusza i jaka euforia![]()
![]()
![]()
.png)
Myślę, że mi to trzeba wyznaczyć kurs na pracę
Szukajcie po drodze na Srebrną. Idź na główną plażę (za szlabanem) i w miejscu, gdzie zaczyna się spadek, główna drogą wiedzie w prawo, ale można iść skrótem prosto. Idź nim. Najpierw jest schodek, a potem kilka korzeni. W połowie skrótu jest taki jeden duży korzeń, po lewej od niego jest przestrzeń - można wejść do lasku. Zrób to. Jak juz będziesz nas górze (to jest krok - dwa nad ścieżką skrótową), zrób pięć kroków wprzód i obróć się w lewo. Będziesz mieć przed sobą dwa dość duże jak na tę okolicę drzewa, jednakowej wielkości. Przed nimi szukaj w trawie.
(sorry Bartek

.png)
Powrót do Nasze relacje z podróży