Widzę, że przewijają się tam obrazy jakby z chorwackich plaż, ale czy jest takie miejsce w Chorwacji jak w 1:00 minucie filmiku? Wygląda mi to bardziej na jakąś Dominikanę czy coś, ale obym się mylił
.png)
.png)
.png)
nomad napisał(a):Cześć Goniaa.![]()
Co chwilę dorzuca ktoś relacyjną cegiełkę do niekończącej się budowli miejsc, które warto zobaczyć i trzeba przyznać, że trochę tego materiału zgromadzono.
A Ty też się do tego przyczyniasz.![]()
Nie dziękuj,![]()
to CinnamonGirl Cię rekomendowała (przyznaję Ona to potrafi zdjęciowo piętra wykańczać, powinienem napisać ten fragment w jej realcji, ale chyba pomyśli, że nie mówię serio lub punktuję, więc niech będzie anonimowo).
![]()
Twoje cegiełki śliczne i opinia tutaj o pięknych miejscach-zdjęciach jak najbardziej moja.![]()
Niejednemu zbudujesz plan podróży z tego co czytam.
Pozdrawiam.
.png)
Goniaa napisał(a):nomad napisał(a):
Co chwilę dorzuca ktoś relacyjną cegiełkę do niekończącej się budowli miejsc, które warto zobaczyć i trzeba przyznać, że trochę tego materiału zgromadzono.
A Ty też się do tego przyczyniasz.![]()
. . .
Niejednemu zbudujesz plan podróży z tego co czytam.
Muszę przyznać, że planując podróże mojej Rodzinki z wielu relacji czerpałam materiał . . .
.png)
.png)
mariusz_77 napisał(a):Jeśli chodzi o 2012 ja już wybrałem Hvar i svieta niedielja apartamenty zarezerwowane... już nie możemy się doczekać...
.png)
.png)
.png)
.png)
Powrót do Nasze relacje z podróży