CROberto napisał(a):Pomagam
Dzięki!
Ale jeszcze nie trzeba gibać
P.S.I dzięki Robertowi jesteśmy na następnej stronie
.png)
maslinka napisał(a):walp napisał(a):maslinka napisał(a):Žukova i Mala Rudina
W tych miejscach na pewno nie będziemy, ale dzięki Twojej relacji możemy je zobaczyć.![]()
Dlaczego nie będziecieNie wystarczy czasu? Może nie warto zakładać, dokąd nie dotrzecie, tylko zadziałać spontanicznie
.png)
maslinka napisał(a):piotrf napisał(a):Bardzo ciekawy jestem Twoich spostrzeżeń dotyczących Sebii
Będą takie spostrzeżenia, ale dopiero pod koniec relacji...
maslinka napisał(a):piotrf napisał(a):Gdy tylko zakończę remont kuchni , będę z przyjemnością ( i regularnością) tu zaglądał
![]()
Powodzenia!
.png)
walp napisał(a):Będzie aktywny wypoczynek, trochę zwiedzania i trochę pływania Jest plan i miejsce na spontan, ale zwyczajnie, nie da się być wszędzie podczas jednego pobytu.![]()
piotrf napisał(a):W Serbii też się zmienia i to znacznie , chociaż dźwigają piętno "winnych" . . .
.png)
.png)
.png)
maslinka napisał(a):Dmuchańce widoczne na zdjęciu są szumnie nazwane aquaparkiem:
maslinka napisał(a):Miejsce nie dla nas, ale sąsiadki na kwaterze były zachwycone. Co kto lubi...
maslinka napisał(a):a po chwili - Makarski Jadran:
który słychać już z dalekaGra (bardzo głośno!) jakieś włoskie hity. Nie wiem, jak ludzie wytrzymują na pokładzie w takim hałasie
![]()
.png)
bluesman napisał(a):Szkoda, że będąc na półwyspie Kabal nie spenetrowaliście znajdujących się tam umocnień, a wartotylko potrzebna jest latarka. Chłodno, mnóstwo nietoperzy i wychodzi się na dwa stanowiska artyleryjskie ze świetnymi widokami
beatabm napisał(a):Wiele razy płynęłam obok tej wysepki (nawet w tym roku już) ale marchewek nigdy nie zauważyłam. Szkoda bo fajnie wyglądają. Następnym razem będę się baczniej przyglądać
![]()
beatabm napisał(a):Wielki szacunek za kajakowanie przy tych falach. Naprawde były duże
Epepa napisał(a):maslinka napisał(a):Dmuchańce widoczne na zdjęciu są szumnie nazwane aquaparkiem:
Mam alergię na te dmuchańce. To jakaś plaga ChorwacjiKtóregoś lata odkryliśmy bardzo ładną plażę w Sumartin. Rok później, sprawdzając mapki Google widziałam, że to to już tam jest i zasłania cały piękny widok na Biokovo.
Epepa napisał(a):Makarski Jadran, tego nie da się zapomniećSłychać go dłuuuugo wcześniej, zanim się pojawi.
.png)
.png)
.png)
agata26061 napisał(a):Jestem! Spóźniona, ale nadrobilam i będę na bieżąco.
W tym roku nie mam czasu kompletnie na forum
agata26061 napisał(a):Co do pogody, to czasem fajnie jak jest nieco chłodniej, bo można coś pozwiedzać.
Katerina napisał(a):Czy to ta sama plaża ( przy Senses Resort), co na Twoich zdjęciach??
Katerina napisał(a):Nie wiem, czy mogę polecić jedzenie, bo jadłam tam tylko sałatkę z ośmiornicy, która była poprawna , ale samo miejsce bardzo sympatyczne.

.png)
Habanero napisał(a):Fale faktycznie spore mieliście, dystans też, także szacunek za odwagę .
Habanero napisał(a):Zobacz Agnieszko jak to jest![]()
Ty zapomniałaś, a ja pamiętałem Waszą wcześniejszą wycieczkę dookoła Začeva![]()
Taki ze mnie fan
Albo pić mniej piwa Powrót do Nasze relacje z podróży