Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kwatery 2 osobowe czyli JA I ŻONA- info dla wszystkich par:)

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
CoolSwimmer
Odkrywca

Postnapisał(a) CoolSwimmer » 02.01.2010 12:08

Witam serdecznie wszystkich miłośników Chorwacji . 2 lata temu bylem w Rovinj na Istri i sie zakochałem :) teraz czas na Dalmacje podobno jeszcze piekniejsza czy tansza? No własnie zauwazylem że na Chorwacji duzo jest apartamentow na kilka osob a malo na 2 albo słabo szukam? MAM PROSBE POTRZEBUJE NAMIARY NA SPRAWDZONE KWATERY 2 OSOBOWE do 20 EURO za osobe .Bardzo prosze kochani jesli macie jakies sprawdzone kwaterki w dalmacji to prosze piszcie Pozdrawiam COOLSWIMMER :wink:
krakuscity
Koneser

Postnapisał(a) krakuscity » 02.01.2010 13:00

darek1
zbanowany
Re: Kwatery 2 osobowe czyli JA I ŻONA- info dla wszystkich p

Postnapisał(a) darek1 » 02.01.2010 13:25

CoolSwimmer napisał(a):Witam serdecznie wszystkich miłośników Chorwacji . 2 lata temu bylem w Rovinj na Istri i sie zakochałem :) teraz czas na Dalmacje podobno jeszcze piekniejsza czy tansza? No własnie zauwazylem że na Chorwacji duzo jest apartamentow na kilka osob a malo na 2 albo słabo szukam? MAM PROSBE POTRZEBUJE NAMIARY NA SPRAWDZONE KWATERY 2 OSOBOWE do 20 EURO za osobe .Bardzo prosze kochani jesli macie jakies sprawdzone kwaterki w dalmacji to prosze piszcie Pozdrawiam COOLSWIMMER :wink:

Co tu szukać. Za 20 euro od osoby to znajdziesz w kazdym miejscu dobre kwatery. Za taką cenę jedż w ciemno. Nie ma sensu szukać na forum. Na forum to sie szuka ale od 8 euro do 13 euro. Za 15 euro to już nie ma żadnego problemu. Cześć Nowicjuszu

Kolega Krakuscity podał ci namiary. On wie jakie są ceny ale chciał być uczynny i zapodał ci link.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.01.2010 14:10

Lektura działu FAQ się kłania bo troche jest tam informacji o namiarach.....
forum/viewtopic.php?t=17804
jak za dużo informacji to polecam punkt "d" ,drugi post od góry :lol:
pasażer
Cromaniak

Postnapisał(a) pasażer » 02.01.2010 16:29

CoolSwimmer napisał(a):... na Chorwacji ...

DO Chorwacji czy NA Chorwację?... :evil:

CoolSwimmer napisał(a):... teraz czas na Dalmacje podobno jeszcze piekniejsza czy tansza? ...

Na początek wybierz miejsce. Miasto małe czy duże lub wioska.
Na Rivierze Makarskiej najdroższe jest Tucepi, bo i najładniejsze. W Breli też nikt nie stoi z kartką wole apartamenty, a w tłocznej Makarskiej kwatery i drogie i tanie w zależności od położenia.
Taniej i równie ładnie w okolicach Omiša. Miejscowości polecam od Stanici do Pisaka (stromo) ale i od Tucepi na południowy-wschód Podgora, Drasnice, Igrane, Živogosce, Blato, Drvenik, Zaostrog i w Gradac, będzie ok i bardziej płasko.
CoolSwimmer napisał(a):KWATERY 2 OSOBOWE do 20 EURO za osobe

z taką kasą to i na Hvar do Ivan Dolac można uderzyć
weldon
Legenda

Postnapisał(a) weldon » 02.01.2010 17:09

CoolSwimmer napisał(a):... zauwazylem, że na Chorwacji duzo jest apartamentow ...

W tym przypadku to chyba raczej w Chorwacji?
pasażer
Cromaniak

Postnapisał(a) pasażer » 02.01.2010 19:15

Hvar Zavala - kilka apartamentów 2+0 i 2+1

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

i tematy na forum, w których można szukać odpowiedzi/podpowiedzi:

Zavala na Hvarze

zavala hvar

Tydzień temu wróciliśmy z Zavali...już tęsknimy :)

HVAR - Jaką miejscowośc polecacie?

:arrow: TU :wink:

dla dwojga to może Zaciszne miejsce w ciemno na Hvarze

Sveta Nedjelja bb, otok Hvar :arrow: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

:!: "Sv. Nedjelja to dość charakterystyczna miejscowość z trudno dostępnym wybrzeżem" :!: :twisted:

Znowu Hvar - jakie plaże w Sveta Nedjelja?

... czy tansza? ...

Noclegi-ceny-2008, 2009 , cd 2010r.

Pozdrav :oczko_usmiech:
CoolSwimmer
Odkrywca
Dziekuje

Postnapisał(a) CoolSwimmer » 03.01.2010 09:32

Jejku ile tego jest dwa lata temu bylem na 7 nocy w Rovinj ,Istria dałem 40 euro za dwie osoby i mysłalem ze to mało jak na taki kurort podobno w w lipcu i sierpniu tam jest naprawde drogo.
Własnie licze sie z kasa i wolabym mniej płacic niz 20 euro nie potrzebuje zadnych wygod z zona tylko zalezy mi na tym zeby zobaczyc cos naprawde urokliwego cos mistycznego :) mowie tu o morzu.
Dziekuje za posty niemniej jednak powiem Wam ze na Chorwacji z tego co czytam najlepiej jechac w parenascie osob . wtedy sa bardzo małe koszty jak na jedna osobe. malo jest apartamentow 2 plus 0 a 2 plus 1 juz casami licza jako trojke . Jesli by ktos mial jakies namiary na kwatere sprawdzona napiszcie(2osby)wyslijcie mi na meila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl moze ja za pare lat jak zostane Cromaniakiem tez pomoge innym:) Pozdrawiam
Torac
Cromaniak

Postnapisał(a) Torac » 03.01.2010 10:43

Głowa do góry , nie jest źle z apartamentami dla 2 osób . Podróżuję w "2" już od dobrych paru lat. Często w ciemno,w szczycie sezonu. Napisz do Czechów z :
Sprzedają ciche destynacje na Peljesacu.
Większość to oferty poniżej 20E za os.
Ja wynajmowałem 2 os. ap. Viktor w Podobuću.
pasażer
Cromaniak
Re: Dziekuje

Postnapisał(a) pasażer » 03.01.2010 17:37

CoolSwimmer napisał(a):Jejku ...
Dziekuje za posty niemniej jednak powiem Wam ze na Chorwacji z tego co czytam najlepiej jechac w parenascie osob . wtedy sa bardzo małe koszty jak na jedna osobe. malo jest apartamentow 2 plus 0 a 2 plus 1 juz casami licza jako trojke .

Jejku, dlaczego ciągle piszesz "na Chorwacji"?
np.: do Chorwacji na wyspę Hvar :evil:

2+0 czy 2+1 jest mniej, więc można zabrać drugą parę - znajomych czy przyjaciół. My tak właśnie robiliśmy. Są plusy i minusy ale jak zgrana ekipa, która tego samego oczekuje, to jest dobrze. Koszty podróży na połowę, na miejscu można wybrać droższy apartament lub nie koniecznie, a i przy kupnie biletów na daną rozrywkę przy większej grupie i cenę można bardziej zbić. Więcej kierowców na trasie do zmiany a i o północy zmianę kocy można zrobić.
Minus to jeden samochód na miejscu gdy akurat jedna para chce jechać w prawo, a druga w lewo. Raz byliśmy 13 osób/dwa auta - było niebałdzo, innym razem dwie pary jedno auto i było ok, rok temu dwie pary i osobne autka, trochę bez sensu.
Wybierz sobie zawodnika (kolegę) do wieczornych partii szachów z ładną żoną lub dziewczyną. Apartament z dwoma sypialniami ale tak by nie przechodzić przez pokoje, najlepiej dwie sypialnie obok siebie, ze wspólnym tarasem i drzwiami pokojowymi na wspólny korytarz za 60-65eur/doba i już.

CoolSwimmer napisał(a): moze ja za pare lat jak zostane Cromaniakiem tez pomoge innym:) Pozdrawiam

Cromaniakiem już jesteś, a nie trzeba mieć 500 postów, by drugiemu coś podpowiedzieć. . . aaaaaaa. . . i spiesz się, bo za parę lat to forum już będzie zamknięte. :wink:
CinnamonGirl
Cromaniak

Postnapisał(a) CinnamonGirl » 03.01.2010 18:33

Ja z kolei mam cichą nadzieję znaleźć cos w czerwcu dla pary do 25 E za apartament ;) np w Podgorze. Mam nadzieję że nie są to płonne nadzieje.
CoolSwimmer
Odkrywca
Dzieki

Postnapisał(a) CoolSwimmer » 03.01.2010 19:01

Witam serdecznie i dziekuje za wszystkie rady chyba ta ostatnia najbardziej trafna :) Tak jest Cromaniakiem dzisiaj przesiedzialem prawie cały dzień na czytaniu forum juz zaczynam łapac jak sie to forum je.
Juz wiem ze z żona ciezko nam usiedzieć w jednym miejscu wiec Maurisici
w srodkowej Dalmacji odpada a szkoda:( Bardzo prosze o podpowiedz o miasteczkach tak urokliwych jak Rovinj? Plaza w dzień a wieczorem zachód słonca i urokliwa luminacja sredniowiecznego miasteczka i knajpki oczywiscie . Trogir? Tupeci? prosze o podpowiedz?
Acha i druga sprawa duzo kwater jest przez biura turystyczne z nimi chyba sie nie potarguje?
jorgus111
Cromaniak
Re: Dziekuje

Postnapisał(a) jorgus111 » 03.01.2010 19:41

pasażer napisał(a):. . i spiesz się, bo za parę lat to forum już będzie zamknięte. :wink:

Kolego pasażer proszę nie pisać nieprawdy :D musisz zmienić swoją wróżkę skoro tak Ci powiedziała.... :devil:
CoolSwimmer
Odkrywca

Postnapisał(a) CoolSwimmer » 03.01.2010 20:19

Mam Eureka . PODGORA tak kochani jade do Podgory teraz tylko znajeść jakas kwaterke i wio :) na zdjeciach wydaje mi sie cudna i do tego chyba to fajne miasteczko :)
Torac
Cromaniak

Postnapisał(a) Torac » 03.01.2010 20:52

fajne ,ale ma wady :
-wąska plaża (ciasno)
-tłoczna promenada
-sporo hoteli
zalety:
-przystępne ceny apart. i gastronomii
-sąsiedztwo Biokova
- ładne widoki na morze
- śródziemnomorski klimat (dużo palm)
Pomyśl o Podgora Caklije :idea:
Ps. Podgora to mój CRO debiut z przed prawie 13 lat
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone