Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kwatery 2 osobowe czyli JA I ŻONA- info dla wszystkich par:)

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
pasażer
Cromaniak
Re: Dzieki

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 03.01.2010 21:00

CoolSwimmer napisał(a): Maurisici w srodkowej Dalmacji

Nie ma takiej miejscowości Maurisici . Jest Lądek, Lądek Zdrój. :roll:

CoolSwimmer napisał(a): Bardzo prosze o podpowiedz o miasteczkach tak urokliwych jak Rovinj? Plaza w dzień a wieczorem zachód słonca i urokliwa luminacja sredniowiecznego miasteczka i knajpki oczywiscie . Trogir? Tupeci? prosze o podpowiedz?

W samym Trogirze czy Splicie nikt nie szuka kwater.
W nocy wszystkie koty są czarne.
Trzy. Zmień dział na Regiony lub Relacje lub wbijaj miejscowości w google > Grafika, czy szukaj fotek miast na forum.
Cztery - jak się coś spodoba i są pytania to kłania się opcja Szukaj.
np.:
Brela czy warto???

MAKARSKA - KOMPENDIUM WIEDZY (subiektywne)

do znawcow Tucepi

kwaterki zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Wszystko o Primosten

Gradac :lool:

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

CoolSwimmer napisał(a):Acha i druga sprawa duzo kwater jest przez biura turystyczne z nimi chyba sie nie potarguje?

Przez e-maila trudno się targować zarówno z pośrednikiem jak i właścicielem, a tym bardziej pół roku przed sezonem.
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 03.01.2010 21:34

CoolSwimmer napisał(a):Mam Eureka . PODGORA tak kochani jade do Podgory teraz tylko znajeść jakas kwaterke i wio :) na zdjeciach wydaje mi sie cudna i do tego chyba to fajne miasteczko :)

na zdjęciach

Torac napisał(a):fajne ,ale ma wady :
-wąska plaża (ciasno)
-tłoczna promenada
-sporo hoteli
zalety:
-przystępne ceny apart. i gastronomii
-sąsiedztwo Biokova
- ładne widoki na morze
- śródziemnomorski klimat (dużo palm)
Pomyśl o Podgora Caklije :idea:

wady:
-brzydkie domy
-bez klimatu
-bardzo zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
zalety:
-z apartamentów w dzielnicy Čaklje genialny widok

ČAKLJE 27, PODGORA (z dala od Hoteli i łodzi)

pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 03.01.2010 23:21

Na prośbę autora tematu:
CoolSwimmer napisał(a):Pasazer odopusc co ty w tymi domami c o ja do chorwacji jade domy kupowac? zwariowales? Bez klimatu ? ... Wyluzuj Ziom

link do kwater usunięty
Ostatnio edytowano 04.01.2010 22:41 przez pasażer, łącznie edytowano 1 raz
CinnamonGirl
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CinnamonGirl » 04.01.2010 17:54

Torac napisał(a):fajne ,ale ma wady :
-wąska plaża (ciasno)
-tłoczna promenada
-sporo hoteli
zalety:
-przystępne ceny apart. i gastronomii
-sąsiedztwo Biokova
- ładne widoki na morze
- śródziemnomorski klimat (dużo palm)
Pomyśl o Podgora Caklije :idea:
Ps. Podgora to mój CRO debiut z przed prawie 13 lat

W moim przypadku (wyjazd przed sezonem) w jakiejs tam częsci powoduje ze wady nie są az tak duże (ciasno na plaży i tłok na deptaku).
Czy Padnie na Podgorę czy Podgorę Ciklje to sie okaze na miejscu toz to kilka kroków.

pasażer - Brzydkie domy... powiadasz... chyba na Riwierze Makarskiej nie ma miasteczka tak nastrojowego jak Primosten ze starówką itp. w którym byłam w 2009. Po przeczytaniu kilku relacji wyszła mi min Podgora jako miejsce docelowe sporo osób dobrze o nim pisało .

pasażer - Które wg ciebie miasteczka na Makarskiej mają klimat i nie są szaleńczo drogie - moze cos podpowiesz?
Ta kwatera z linku Caklje 27 widze ze jest sporo pokoi (czyli teoretycznie bez kuchni) 2 osobowych. Czy jest tak jakaś kuchnia/lodówka choćby wspólna z której mozna korzystac?

Moze ktos mi odpowie czy z Podgory do Tucepi da sie dojsc spacerem z wykluczeniem jadranki? Chodzi mi o jakies ściezki wsród drzew/promenady i plaze. Z mapy wynika ze to ok 3 km wiec taki w sam raz spacerek na wieczór.
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 04.01.2010 20:35

CinnamonGirl odpowiem Ci w temacie

Jeśli Riviera Makarska to gdzie najlepiej???

bo może ktoś jeszcze podeśle namiary na kwatery. .. by nie śmiecić.

Pozdrav :oczko_usmiech:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 04.01.2010 20:57

CinnamonGirl napisał(a):Które wg ciebie miasteczka na Makarskiej mają klimat i nie są szaleńczo drogie - moze cos podpowiesz?

Na "żivo" z Żivogosce

Cro 2006 Zivogosce Porat i wyspa Hvar

Popatrz jeszcze w Żivogośce Blato lub Porat.
CoolSwimmer
Odkrywca
Pasazer

Nieprzeczytany postnapisał(a) CoolSwimmer » 04.01.2010 21:18

Pasazer odopusc co ty w tymi domami c o ja do chorwacji jade domy kupowac? zwariowales? Bez klimatu ? mysle ze to pojecie wgledne co dla kogo jest klimatem wiec wypowiadaj sie dokladniej !!!! Przestań mocic i powiedz co ma klimat jak takis chojrak :) tak na konie powiem ze duzo ludzi na forum jest naprawde wspanialech ,pomocnych a ini tylko nadaja i sodowa im w glowie i traktuja normalnych ludzi ktorzy nie sa tak obeznani jak cromaniaki za jakis dziwnych ze wogole zadaja pytania ? Wyluzuj Ziom
Torac
Cromaniak
Re: Pasazer

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 04.01.2010 21:44

CoolSwimmer napisał(a):Pasazer odopusc co ty w tymi domami c o ja do chorwacji jade domy kupowac? zwariowales? Bez klimatu ? mysle ze to pojecie wgledne co dla kogo jest klimatem wiec wypowiadaj sie dokladniej !!!! Przestań mocic i powiedz co ma klimat jak takis chojrak :) tak na konie powiem ze duzo ludzi na forum jest naprawde wspanialech ,pomocnych a ini tylko nadaja i sodowa im w glowie i traktuja normalnych ludzi ktorzy nie sa tak obeznani jak cromaniaki za jakis dziwnych ze wogole zadaja pytania ? Wyluzuj Ziom

Ale po polsku prosimy :evil:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 04.01.2010 21:53

CoolSwimmer napisał(a):Pasazer odopusc co ty w tymi domami c o ja do chorwacji jade domy kupowac? zwariowales? Bez klimatu ? mysle ze to pojecie wgledne co dla kogo jest klimatem wiec wypowiadaj sie dokladniej !!!! Przestań mocic i powiedz co ma klimat jak takis chojrak :) tak na konie powiem ze duzo ludzi na forum jest naprawde wspanialech ,pomocnych a ini tylko nadaja i sodowa im w glowie i traktuja normalnych ludzi ktorzy nie sa tak obeznani jak cromaniaki za jakis dziwnych ze wogole zadaja pytania ? Wyluzuj Ziom

Lekcja ortografii 5 klasa szkoły podstawowej, a potem na forum.
MisticX
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) MisticX » 04.01.2010 22:12

CinnamonGirl napisał(a):

sorry pomyłka
Ostatnio edytowano 04.01.2010 22:36 przez MisticX, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 04.01.2010 22:21

MisticX napisał(a):.....

:oops: :oops:
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 04.01.2010 22:37

Torac ale niespodzianka co?

Ok chłopczyku, ja tobie też dziękuję.

Jak za dużo propozycji kwater, nie dajesz rady ogarnąć, to jeden post zmienię.

Żartowałem, Podgora jest super! Fajnie też jest w Kastel między Splitem a Trogirem (obojętnie która, bo jest 6 Kasteli).
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 04.01.2010 22:41

CoolSwimmer napisał(a):Pasazer !!!! Przestań mocic

To ty się jeszcze mocisz Pasager. :D :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 04.01.2010 22:50

CoolSwimmer napisał(a): tak na konie

"na konie" w Chorwacji - domy chcesz kupować chyba - nie konie.:D

CoolSwimmer napisał(a): powiem ze duzo ludzi na forum jest naprawde wspanialech ,pomocnych

no właśnie wszyscy na Ciebie czekaliśmy, aż przyjdzie taki wspanialech ziom

CoolSwimmer napisał(a):a ini tylko nadaja i sodowa im w glowie i traktuja normalnych ludzi ktorzy nie sa tak obeznani jak cromaniaki za jakis dziwnych ze wogole zadaja pytania ? Wyluzuj Ziom

sodowe juz nima je tylko mineralna z biedronki. Już że my z Pasażerem poluzowani jak skórka na ...

papa
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 04.01.2010 23:39

pasażer napisał(a):
Torac ale niespodzianka co?
.

Cóż.Najważniejsze że "na zdjęciach wydaje się cudna"
Eureka to Eureka, żeby nie było Eureko
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Kwatery 2 osobowe czyli JA I ŻONA- info dla wszystkich par:) - strona ...
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone