Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kwatery 2 osobowe czyli JA I ŻONA- info dla wszystkich par:)

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
pasażer
Cromaniak
Re: :(

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 12.01.2010 09:41

Janusz Bajcer napisał(a):A Ty nie masz polskiej duszy, po piszesz bez polskich literek :evil:

I to w dodatku jako podobno jako nauczyciel (co wynika z profilu) 8O

Widocznie po "literku" trudno :wink: 8O

Janusz jak już chcesz robić za pana nauczyciela to pisz poprawnie, chyba że też po "literku"?
Janusz Bajcer napisał(a):Pamiętaj: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link :D

Było nie reklamować luksusowej. Teraz są skutki. :wink:

Pozdrawiam i polecam zapoznać się również z tym postem.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 12.01.2010 12:53

Dziękuje za korektę, post poprawiony, bo jest opcja zmień :D
Przyznaję , że czasem sam siebie nie sprawdzę co napisałem, wczoraj zapomniałem i od razu nie poprawiłem.

Nie czuję się nauczycielem, bo też czasem błędy robię, nie zwracam uwag za literówki (a takie były w moim poście) oraz za pojedyncze błędy ortograficzne w postach.

Za co zwracam uwagę wiadomo nie od dziś, z postem się zapoznałem.

Akcja BYKOM STOP też nie ściga za literówki :D
CoolSwimmer
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) CoolSwimmer » 21.01.2010 20:01

jjjjjjjjjjj
CoolSwimmer
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) CoolSwimmer » 21.01.2010 20:07

Witam Janusz zawsze byłes moim mistrzem wtedy gdy jechałem do Chorwacji w 2007 roku bardzo mi wtedy pomogłes mapy wskazówki na gg i tak jest do dzisiaj .Bardzo Cie przepraszam że pisze tak brzydko i nie ortograficznie nie mniej jednak staram sie pisać tak żeby mnie ludzie zrozumieli i szybko . To ty byłes osobą która mnie przekonała że Chorwacja to kraj moich marzeń i wspomnień tak bylo w Rovinj w 2007 roku tak bedzie napewno w Primostenie po tym co napisala mag to Mistzostwo Świata :)
Januszu to ty pierwszy mi wysłales piosenke w której sie zakochałem i która suchałem przez 3 miesiaće przed wyjazdem do Chorwacji a teraz sucham juz od Grudnia choć wyjazd w lipcu 2010
Pula na Istrii i OLIWIER
Ostatnio edytowano 21.01.2010 20:21 przez CoolSwimmer, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.01.2010 20:11

CoolSwimmer napisał(a):Witam Janusz zawsze byłes moim mistrzem wtedy gdy jechałem do Chorwacji w 2007 roku bardzo mi wtedy pomogłes mapy wskazówi na gg i tak jest do dzisiaj .Bardzo Cie przepraszam że pisze tak brzydko i nie ortograficznie nie mniej jednak staram sie pisać tak żeby mnie ludzie zrozumieli i szybko . To ty byłes osobą która mnie przekonała że horwacja to kraj moich marze i wspomnień tak bylo w Rovinj w 2007 roku tak bedzie napewno w Primostenie po tym co napisala mag to Mistzostwo Świata :)
Januszu to ty pierwszy mi wysłales piosenke w której sie zakochałem i która suchałem przez 3 miesiaće przed wyjazdem do Chorwacji a teraz sucham juz od Grudnia choć wyjazd w lipcu 2010
Pula na Istrii i OLIWIER

Popraw bo Ci Janusz nie wybaczy.
CoolSwimmer
Odkrywca
Nauczyciel

Nieprzeczytany postnapisał(a) CoolSwimmer » 21.01.2010 20:12

Tak ja jest nauczycielem ale nie ucze dzieci literek tylko gimnazjalistów Wychowania Fizycznego . A tak naprawde to ucze ich życia i mądrości życiowej. Pozdrawiam Cromaniak :)
CoolSwimmer
Odkrywca
ufff

Nieprzeczytany postnapisał(a) CoolSwimmer » 21.01.2010 20:22

Poprawilem:)
Janusz Bajcer
Moderator globalny
Re: ufff

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 21.01.2010 20:35

CoolSwimmer napisał(a):Poprawilem:)

Miło mi podwójnie :D

Na cro muzykę zapraszam do rodzinnego radia, link podaję na GG lub na maila, są w moim profilu.

Oliver tam może zaśpiewać dla Ciebie :D
mirek109
Cromaniak
Re: Kwatery 2 osobowe czyli JA I ŻONA- info dla wszystkich p

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirek109 » 21.01.2010 21:15

CoolSwimmer napisał(a): jesli macie jakies sprawdzone kwaterki w dalmacji to prosze piszcie

Bardzo proszę. Sprawdzone i pewne. Doskonała baza do zwiedzania a i bardzo dobre miejsce do wypoczynku :)

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Aktualne fotki domu tu:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Powodzenia

PS.
Jak się nic nie zmieni to mam zamiar tam być we wrześniu.
Oby się spełniło :)
CZYŻYK
Globtroter
namiary na kwaterkę dla 2 osób

Nieprzeczytany postnapisał(a) CZYŻYK » 24.01.2010 13:32

Witam wszystkich. Mam prośbę czy mógłbym prosić o namiary na sprawdzone kwatery dla 2 osób w miejscowości Baska lub Stara Baska na Krk. Mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 24.02.2010 17:45

CoolSwimmer napisał(a):Witam Janusz zawsze byłes moim mistrzem wtedy gdy jechałem do Chorwacji w 2007 roku bardzo mi wtedy pomogłes mapy wskazówki na gg i tak jest do dzisiaj .Bardzo Cie przepraszam że pisze tak brzydko i nie ortograficznie nie mniej jednak staram sie pisać tak żeby mnie ludzie zrozumieli i szybko . To ty byłes osobą która mnie przekonała że Chorwacja to kraj moich marzeń i wspomnień tak bylo w Rovinj w 2007 roku tak bedzie napewno w Primostenie po tym co napisala mag to Mistzostwo Świata :)
Pula na Istrii i OLIWIER

Nie ma co ukrywać. Janusz to mistrzunio kolorowy w swoich dobrych uczynkach na forum. Co prawda razu jednego nie mogłem rozpoznać co trzyma na avtorku w ręku :wink:. Teraz już wiem, że to ryba a nie ..... Pozdrawiam
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 24.02.2010 18:02

darek1 napisał(a):[Co prawda razu jednego nie mogłem rozpoznać co trzyma na avtorku w ręku :wink:. Teraz już wiem, że to ryba a nie ..... Pozdrawiam

Na "starość" wzrok Ci się poprawia :wink: :D
berg
Plażowicz
Re: namiary na kwaterkę dla 2 osób

Nieprzeczytany postnapisał(a) berg » 19.08.2010 14:29

CZYŻYK napisał(a):Witam wszystkich. Mam prośbę czy mógłbym prosić o namiary na sprawdzone kwatery dla 2 osób w miejscowości Baska lub Stara Baska na Krk. Mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Dołączam się do prośby ... :)

Przy okazji chciałam zapytać o wieczorne atrakcje (jeśli takowymi można nazwać wyjście do knajpy na kolację). Czy na początku września lepiej wybrać miejscowość Baska czy Krk ? Nie chciałabym zwijać się o 22:00 bo zamykają.
berg
Plażowicz
Re: namiary na kwaterkę dla 2 osób

Nieprzeczytany postnapisał(a) berg » 20.08.2010 19:10

berg napisał(a):
CZYŻYK napisał(a):Witam wszystkich. Mam prośbę czy mógłbym prosić o namiary na sprawdzone kwatery dla 2 osób w miejscowości Baska lub Stara Baska na Krk. Mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Dołączam się do prośby ... :)

Przy okazji chciałam zapytać o wieczorne atrakcje (jeśli takowymi można nazwać wyjście do knajpy na kolację). Czy na początku września lepiej wybrać miejscowość Baska czy Krk ? Nie chciałabym zwijać się o 22:00 bo zamykają.

Halo, Cromaniacy, jest tam kto ? Pomoże ktoś ? :)
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Kwatery 2 osobowe czyli JA I ŻONA- info dla wszystkich par:) - strona ...
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone