Piter na innej relacji pisałam z Gusia... potwierdz mi prosze czy chcac zobaczyc zatoki Storisce i Vrzenica... rzeczywiscie bedac w stanie błogoslawionym heheh moze byc niezbyt bezpiecznie mi przejsc ta trase??? a moze tez taxi boat jest???
.png)
.png)
roszel napisał(a):Piter na innej relacji pisałam z Gusia... potwierdz mi prosze czy chcac zobaczyc zatoki Storisce i Vrzenica... rzeczywiscie bedac w stanie błogoslawionym heheh moze byc niezbyt bezpiecznie mi przejsc ta trase??? a moze tez taxi boat jest???
.png)
.png)
karolekw napisał(a):Właśnie wróciłem z Bask[/list]
moje pytanko czy byles tez w Malińskiej??? moze mogłbys polecic tam jakies knajpki z dobrym jedzonkiem... no ale opinia z innych knajpek tez mile widzianatzn gdzie, co i jakie ceny??:)
a jak sie dzieciom blotka podobały??:)
to był twoj 1 raz na krk?
ja do tej pory tylko na Istrii wiec mam nadzieje na małą odmianę:)
PS. rejs na RAB 49Euro, Taxi Boat na Vela Luka 100Kun, rejs łodzią typu Submarine ze szklanym dnem chyba 90Kun
.png)
.png)
karolekw napisał(a):rejs na RAB wypływa z Baski, w cenie 49 Euro jest obiad i poczęstunek winem i rakiją, lepsze i tańsze fishpickniki zaliczyliśmy w Pakostane w 2 lata temu![]()
.png)
Mikromir napisał(a):karolekw napisał(a):rejs na RAB wypływa z Baski, w cenie 49 Euro jest obiad i poczęstunek winem i rakiją, lepsze i tańsze fishpickniki zaliczyliśmy w Pakostane w 2 lata temu![]()
Baška jest chyba nastawiona na klientów z dość zasobnym portfelem.
Powrót do Nasze relacje z podróży