Przepraszam ,że dopiero teraz odpisuję...zarobiona jestem...
andeo napisał(a):Ciekawie opisałaś,ślicznie udokumentowałaś.świetnie się czytało i oglądało.dzięki

Cała przyjemność po mojej stronie...
minimartini napisał(a):neska z ogromną przyjemnością czyta się Twą relację! Jest taka pełna emocji, po prostu piękna. Dzisiaj pochłonęłam połowę - zostawiam ślad, by zajrzeć na drugą część
P.S. Uroczy kociak

Dzięki... i życzę miłej lektury...
kryniu88888 napisał(a):Rewelacyjna relacja z wakacji. Dziękuje i pozdrawiam

Cieszę się , że się podobało ...
piotrf napisał(a):Czytanie Twojej relacji sprawiło mi wielką przyjemność ....
Piotrze ..i vice versa
JoannaMaxel napisał(a):Dziękuję za cudowną lekturę, ale będzie się dziś dobrze spało... i wiem co mi się przyśni

Też tak mam!...im więcej słonka za oknem tym moja poduszka bardziej zielona...
kbw napisał(a):I ja przyłączam się do ogólnych podziękowań!!! W oczekiwaniu na tegoroczne cro-wakacje przeczytanie tak ciekawej i ślicznie udokumentowanej wyprawy było bezcenne!!!!!!!
Kbw...dzięki za dobre słowo
ARTUR_KOLNICA napisał(a):Wpisuję się żeby strona (relacja) mi nie uciekła, bo może Korcula w tym roku.
Artur....Korculę polecam z czystym sumieniem
dreptacz napisał(a):Kapitalna relacja okraszona pięknymi zdjęciami i pożytecznymi informacjami , które przydadzą się podczas pobytu na Korculi od 10 czerwca do 19 czerwca. Miło sie czytało w zimowe i deszczowe dni.
Wybór miejscówki świetny...wypoczynek na pewno będzie udany!
andeo napisał(a):hej Nesko,wróciłam tu do Ciebie znowu

zaciekawił mnie rejs łodzią podwodną,czy mogłabyś napisać,jak wrażenia.Byliście zadowoleni z tego rejsu?jaki to koszt? pozdrawiam

Andeo...fajnie Cię widzieć
Co do łodzi podwodnej ... .nie skorzystaliśmy zniechęceni opiniami ludzi, którzy opuszczali łajbę...koszt jeśli dobrze pamiętam to 80 kn za osobę , rejs godzinny...Zwiedziliśmy pokład, było strasznie duszno w środku ... widoki za oknem też jakoś mało przejrzyste ...w dodatku strasznie bujało...po podwójnej porcji lodów którą właśnie pochłonęliśmy moglibyśmy poczuć blusa więc odpuściliśmy
emi13214 napisał(a):Ja tez wróciłam do Twojej relacji, ale tak tylko dla przypomnienia. Przeczytałam ja jeszcze raz. Była naprawdę bardzo piekna i rzeczowa. Dziękuję. Jadę tam w tym roku w sierpniu. Pozdrawiam
Emi ...jestem tak zauroczona Zielonym Półwyspem, że mogę Ci tylko pogratulować decyzji

My również wybieramy się w te rejony z tym ,że startujemy pod koniec czerwca, tuż po rozdaniu świadectw....jeszcze tylko 3 miesiące!!!
Pozdrawiam Wszystkich Cieplutko