Wszędzie może być ciasno, choć nie musi...
Począwszy od Wiednia, przez Graz i Zagrzeb kończąc...
Np. kidyś w piątek po południu przez Wideń przemknąłem bez żadnego zwalniania z wyjątkiem sygnalizacji świetlnej na skrzyżowaniach...
.png)
.png)
WujekNiespodzianka napisał(a):Aha, oczywiście w ramach protestu nie mam zamiaru zasilać budżetu Republiki Słowenii o ciężko zarobione 35 ojropostaram się również ominąć Maribor z daleka...
dzięki z góry za jakiekolwiek info...
.png)
.png)
jaceks napisał(a):A ja właśnie jestem w Puli i jechałem przez Bratysławe, Wiedeń, Graz,Maribor Ljubljane i uważam, słoweńskie autostrady to nalepszy kawałek drogi. Zero korków, a wyjechałem z domu (centrum Polski) w piątek ok 12.00.
Może droga jest słoweńska winieta ale uważam że warto
.png)
.png)
FUX napisał(a):Najgorszy, możliwy termin...
Wszędzie może być ciasno, choć nie musi...
Począwszy od Wiednia, przez Graz i Zagrzeb kończąc...
Np. kidyś w piątek po południu przez Wideń przemknąłem bez żadnego zwalniania z wyjątkiem sygnalizacji świetlnej na skrzyżowaniach...
.png)
.png)
.png)
enti napisał(a):do wiednia szybciej przez czechy mam rodzine we wiedniu i jechali kazda z tych drog i najlepiej cieszyn wiedenja tez jade 4 sierpnia na hvar tylko ze rano i smigam przez wegry nocleg plitvice powodzenia
.png)
.png)
kropeczka napisał(a): Na Słowacji zero problemów, choć są zwężęnia za Bratysławą-kładą nowy asfalt. Tradycyjnie w Polsce wjeżdża sie w dziury, wjechaliśmy w Zwardoniu i ostrzegam przed utrudnieniami w miejscowości Cisiec, remont drogi , korkuje się nawet w niedzielę.
.png)
.png)
.png)
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi