Sławku jadę do Dingaca (w końcu sam mi to zimą polecałeś)
.png)
.png)
Sławomir Wocial napisał(a):Wiesz san , ja polecam Dingac zawsze i wszędziewięc już czasem nie pamiętam z kim o tym rozmawiałem
czyli jedziesz do villa Anadingac? Do Bobo czy do Ivo? Jeśli będziesz u nich to pozdrów ich od Sławka z Warszawy. Przynajmniej duchem tam będę. W tym roku już tam był mkm
:)
.png)
San napisał(a):Sławomir Wocial napisał(a):Wiesz san , ja polecam Dingac zawsze i wszędziewięc już czasem nie pamiętam z kim o tym rozmawiałem
czyli jedziesz do villa Anadingac? Do Bobo czy do Ivo? Jeśli będziesz u nich to pozdrów ich od Sławka z Warszawy. Przynajmniej duchem tam będę. W tym roku już tam był mkm
:)
Z pewnością Ich pozdrowię.
I jeszcze jedno pytanie. Czy po Dingacu i okolicach da się jeździć rowerem (czy górki są zbyt strome)? Jeśli tak to czy rower można wypożyczyć w pobliżu, czy trzeba targać ze sobą
AKR napisał(a):Znowu dylemat![]()
Dzisiaj rozmawiałem ze znajomym który wrócił z Orebića w połowie lipca i twierdzi, że nie słyszał o tym aby była tam jakakolwiek dyskoteka.
Jedynie twierdził, że można popłynąć promem na Korczule i tam podobno można się pobawić.
Jsk już wspominałem nie zależy nam na ciągłym imprezowaniu ale raz na 3-4 dni chcielibyśmy się pobawić...
.png)
Sławomir Wocial napisał(a):Dzięki mkm!!! My może w przyszłym roku...:) U kogo byliście? U Ivo czy u Bobo? jak tam mały łobuziak Ivanek i jego siostrzyczka Lucija?
Bubi jeszcze żyje? Byliście u nich pierwszy raz czy kolejny? Mówiłeś Bobo , że znamy sie z forum? Pozdrav!!! Dingač je najbolji
.png)
.png)
kawa napisał(a):Witam !
Zdecydowanie polecam Peljesać. Z tym że nie Orebić , bo tam za dużo ludzi, tylko np. Perna ok. 5 km,. za Orebiczem super miejsce, ośrodek Komodor z domkami, i codziennie ok. godz. 15.00 z tego ośrodka płynie stateczek na Korćulę i potem z powrotem przypływa do ośrodka ok. godz. 23.00.
A Korczula tio chyba najpięknieszcze miejsce w Chorwacji.
Pozdrawiam
.png)
ines napisał(a):kawa napisał(a):Witam !
Zdecydowanie polecam Peljesać. Z tym że nie Orebić , bo tam za dużo ludzi, tylko np. Perna ok. 5 km,. za Orebiczem super miejsce, ośrodek Komodor z domkami, i codziennie ok. godz. 15.00 z tego ośrodka płynie stateczek na Korćulę i potem z powrotem przypływa do ośrodka ok. godz. 23.00.
A Korczula tio chyba najpięknieszcze miejsce w Chorwacji.
Pozdrawiam
We wrześniu w Orebic pustki![]()
![]()
Korcula naprawdę klimatyczne miejsce, ale czy najpiękniejsze..no nie wiem![]()
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne